Senior Agile Coach

Kategoria: Projektinhallinta
City: Helsinki, Uusimaa, Suomi
Position ID: J0719-2463
Työsuhteen muoto: Kokoaikainen

Position Description

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on yli 70 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

Haussa on nyt Senior Agile Coach ketterien menetelmien käyttöönottoihin yksittäisistä tiimeistä aina laajamittaisiin, koko organisaation kattaviin Agile-muutoshankkeisiin.

Keskeisiä tehtäviä ovat toimiminen itsenäisenä Agile Coachina asiakkaan organisaatiossa tai vastuullisissa Agile-toimitusrooleissa (esim. RTE & ScrumMaster) sekä mahdollisesti kouluttaminen. Pääset myös osallistuminen asiakastarjousten valmisteluun ja Lean/Agile-tarjonnan kehittämiseen.

Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden näkyvyyteen Lean/Agile-yhteisössä CGI:n ulkopuolella esim. CGI:n Agile-tiimin järjestämien julkisten tapahtumien kautta tai toimimalla CGI:n edustajana muissa tapahtumissa.

Tukena työssä on CGI:n kokenut Agile konsultointitiimi ja työskentelypaikkasi on Helsinki.


Tarjoamme sinulle

Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti.
Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.


Näin menestyt kanssamme

Agile-konsultointi on sinulle tuttua ja omaat käytännön kokemusta Agile-roolissa toimimisesta hankkeissa ja/tai jatkuvissa palveluissa. Konsultoinnin tai toimitusroolissa työskentelyn kautta sinulle ovat myös tulleet tutuiksi skaalatut ketterät menetelmät, kuten esimerkiksi Scaled Agile Framework tai LeSS.

Scrum, Kanban ja näiden sovittaminen eri tarpeisiin on sinulle tuttua ja ymmärrät mitä Lean/Agile -periaatteiden skaalaaminen laajoihin hankkeisiin tarkoittaa roolien, vastuiden ja käytäntöjen osalta. Tunnet yleisesti Agile-työskentelyssä käytettyjä työkaluja, kuten Atlassian JIRA ja Confluence tai CA:n Agile Centralin.

Sinulla on sertifikaatti jostain skaalatusta Agile-menetelmästä: SPC (SAFe Program Consultant), LeSS (Practitioner), ja eduksi katsotaan muut relevantit Lean/Agile sertifikaatit kuten Scrum (Scrum Master, Product Owner) ja Lean (Six Sigma eri tasot). Agile-transformaatioiden lisäksi myös muu kokemus muutosjohtamisesta katsotaan eduksi.

Sinulla on kyky kuunnella asiakasta ja ehdottaa sen pohjalta asiakkaan tarpeisiin soveltuvia ratkaisuja. Olet vakuuttava esiintyjä höystettynä hyvillä kommunikointi- ja verkostoitumistaidoilla. Eduksi katsotaan myös, jos omaat kiinnostusta – ellet jopa kokemustakin – kouluttajana toimimiseen.

Työkielesi on suomi tai englanti.


Kiinnostuitko?

Meillä CGI:llä työntekijät eivät ole vain työtekijöitä, vaan membereitä jotka pääsevät mukaan omistamaan yritystä ja vaikuttamaan asioihin todella. Olemme aina halukkaita kuulemaan uusista talenteista, joten ota rohkeasti seuraava askel ja hae mukaan CGI-memberiksi!

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimiä vetävä Mika Lampinen: +358 50 486 7752

Tehtävää voi hakea rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta I'm Interested. Hae tehtävää mahdollisimman pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.


Tutustu meihin lisää:

Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter
YouTube

Skills

  • English
  • Finnish

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.