Senior Java Developer

Kategoria: Kehitystyö
City: Espoo/Tampere, Uusimaa, Suomi
Position ID: J0719-1471
Työsuhteen muoto: Kokoaikainen

Position Description

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on 70 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

Senior Java Developer

Haemme nyt Elo & Life yksikköömme LTC-Otsoon kokeneita Java-asiantuntijoita toimimaan monipuolisissa tehtävissä työeläkevakuuttamiseen kuuluvissa sovelluksissa, joiden kehittämisestä ja jatkuvasta palvelusta yksikkömme vastaa.

Meillä pääset mukaan mielenkiintoisiin ja haastaviin projekteihin suunnittelemaan ja rakentamaan asiakkaillemme monipuolisia sovelluksia yhdessä Suomessa sijaitsevien ammattilaisten kanssa. Sovelluskehitys tapahtuu paikallisesti ja pääsääntöisesti ketteriä menetelmiä hyödyntäen. Vaihtelevien kehitysprojektien ohella pääset kehittämään omaa osaamistasi erilaisten teknologioiden parissa.

Meillä pääset osaksi rentoa ilmapiiriä, jossa kannustamme yhdessä tekemiseen sekä itseohjautuvuuteen. Työskentelyämme ohjaavat arvostus ja luottamus toisiamme kohtaan.

Tehtävän sijaintipaikka on Espoossa (Tapiolassa) tai Tampereella.

Tarjoamme sinulle

Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.
Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.

Näin menestyt kanssamme

Menestyäksesi kanssamme sinulla tulisi olla:

• Kokemusta ja vahvaa näyttöä java-sovelluskehityksestä
• Java2EE, Angular, React osaamista, näistä painotamme kahta ensimmäistä
• Proaktiivinen ja ratkaisukeskeinen työskentelytyyli
• Aktiivinen ja oma-aloitteinen työote, koska meillä kaikki toimivat asiakasrajapinnassa
• Halua sisäistää ja oppia uutta
• Can-do-will-do asennetta

Eduksesi luetaan myös:

• Työeläkeliiketoiminta-alueen tuntemus
• Linux-osaaminen
• ITIL-osaaminen sekä sertifioinnit

Kiinnostuitko?

Meillä CGI:llä työntekijät eivät ole vain työtekijöitä, vaan membereitä jotka pääsevät mukaan omistamaan yritystä ja vaikuttamaan asioihin todella. Olemme aina halukkaita kuulemaan uusista talenteista, joten ota rohkeasti seuraava askel ja hae mukaan CGI-memberiksi!

Lisätietoja tästä roolista antaa tuleva esimiehesi: Riitta Routio, puh. +358 40 5715322. Parhaiten tavoitettavissa 30.7. tiistaina, 1.8. torstaina ja 5.8. maanantaina klo 15-16.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Hae tehtävää mahdollisimman pian, mutta viimeistään 11.08.2019.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

Skills

  • English

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.