Palkkahallinnon konsultti/Järjestelmäasiantuntija

Kategoria: Taloushallinto
City: Helsinki, Uusimaa, Suomi
Position ID: J0719-0015
Työsuhteen muoto: Kokoaikainen

Position Description

Haussa on nyt kokeneempi ja uransa alkuvaiheessa oleva Palkkahallinnon konsultti liittymään kasvavaan joukkoomme.

Työtehtävät ovat monipuolisia ja henkilökohtainen ura- ja kehityspolkusi rakennetaan perustuen osaamiseesi ja kiinnostukseesi. Palkkakonsulttina pääset toimimaan asiakasrajapinnassa ja aidosti auttamaan asiakasta löytämällä ratkaisuja asiakkaiden muuttuviin tilanteisiin.

Tehtäviisi kuuluvat käyttöönottoprojektit, nykytila-analyysit, asiakkaiden koulutukset, myynti sekä asiakaspalvelu. Osallistut myös uusien versioiden suunnitteluun, määrittelyyn ja testaukseen. Työpäivät ovat vaihtelevia ja pääset hyödyntämään ja kehittämään osaamistasi palkkaprosessin omistajana eri rooleissa sekä tutustumaan erilaisiin toimialoihin, ihmisiin ja yrityskulttuureihin.

Meillä pääset osaksi rentoa ilmapiiriä, jossa kannustamme yhdessä tekemiseen sekä itseohjautuvuuteen. Työskentelyämme ohjaavat arvostus ja luottamus toisiamme kohtaan.

Tehtävän sijaintipaikka on Helsingissä tai Tampereella.

Tarjoamme sinulle

Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.
Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.

Näin menestyt kanssamme

Menestyt kanssamme, jos olet joustava, yhteistyökykyinen ja verkostojen ylläpitäminen on sinulle luontevaa. Ymmärrät työntekijä- ja käyttäjäkokemuksen merkityksen menestyksekkäässä liiketoiminnassa. Kannustamme lähestymään asioita uudella tavalla, katse tulevaisuudessa ja arvostamme positiivista asiakaspalveluasennetta.

Menestyäksesi kanssamme sinulla tulisi olla:

• Aiempaa kokemusta palkkahallinnosta ja palkkajärjestelmistä
• Kokemusta käyttöönottoprojekteista ja asiakkaiden kouluttamisesta
• Itseohjautuva ja konsultoiva työskentelyote
• Asiakaspalveluasennetta
• Hyvä englannin kielen taito
• Hyvät vuorovaikutus- ja esiintymistaidot
• Matkustusvalmiutta

Eduksesi luetaan:

• Excel-osaaminen
• Kokemus CGI HR Palkat palkanlaskentajärjestelmästä

Kiinnostuitko?

Meillä CGI:llä työntekijät eivät ole vain työtekijöitä, vaan membereitä jotka pääsevät mukaan omistamaan yritystä ja vaikuttamaan asioihin todella. Olemme aina halukkaita kuulemaan uusista talenteista, joten ota rohkeasti seuraava askel ja hae mukaan CGI-memberiksi!

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

Skills

  • English

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.