Full Stack Developer

Kategoria: Kehitystyö
City: Turku, Uusimaa, Suomi
Position ID: J0620-1603
Työsuhteen muoto: Kokoaikainen

Position Description

Tule mukaan kehittämään suomalaisten hyvinvointipalveluita!

Haemme Full Stack-sovelluskehittäjää mukaan tiimiin, joka kehittää asiointiratkaisuja terveydenhuollon ammattilaisille. Tehtävässä sinulla on mahdollisuus olla mukana kehittämässä yhteiskunnallisesti vaikuttavia ratkaisuja terveydenhuollon päivittäisen toiminnan sujuvuuden varmistamiseksi.

Pääset toimimaan osana ammattitaitoista tiimiä, jonka jäsenet tukevat toisiaan. Pääset syventämään ammattitaitoasi mielenkiintoisten ja vaihtelevien työtehtävien kautta rennossa mutta osaavassa ja kunnianhimoisessa ympäristössä. Työtehtävät rakentuvat niin kehitys- kuin käyttöönottoprojekteista sekä ratkaisujen ylläpidosta ja jatkokehityksestä. Ketterät menetelmät sekä SAFe-malli ovat tiimin käytössä ja käytettävät teknologiat edustavat ajanhenkeä.

Käytetyt teknologiat:

• Java
• Liferay
• MongoDB
• Tomcat

• Eduksesi luetaan: AngularJS, Sibboleth sekä kokemus pilviteknologioista

Haemme osaajaa ensisijaisesti Helsinkiin tai Turkuun, mutta älä anna tehtävän sijaintipaikan olla esteenä hakemiselle.

Tarjoamme sinulle

Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.
Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.

Näin menestyt kanssamme

Tehtävässä menestymisen kannalta, toivomme sinulta löytyvän:

• Kokemusta Full Stack kehittämisestä
• Hyvää osaamista käytössä olevista teknologioista
• Vahvaa ongelmanratkaisukykyä
• Hyvät kommunikaatiotaidot ja selkeän kommunikoinnin arvostusta. Sujuva suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen kielitaito ovat tehtävässä välttämättömiä.
• Ihanteellisesti sinulla on jo jonkin verran kokemusta ohjelmistokehityksestä sekä ainakin osasta käytetyistä teknologioista, mutta tärkein ominaisuus on kiinnostus uuden oppimiseen. Tuemme myös kehittymistäsi ja oppimistasi monin eri tavoin.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Markus Knuuttila, markus.knuuttila@cgi.com, 050 345 9044.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Viimeinen hakupäivä on 11.10.2020. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja etenemme rekrytointiprosessissa heti sopivan kandidaatin löydyttyä.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

Tutustu meihin lisää:

Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter
YouTube

Skills

  • Java
  • Web Development
  • Application Development
  • Liferay Portal

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.