Scrum Master

Kategoria: Kehitystyö
City: Helsinki, Uusimaa, Suomi
Position ID: J0620-0903
Työsuhteen muoto: Kokoaikainen

Position Description

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on 70 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

Meille tulevaisuuden Suomi on yhä maailman paras maa. Valtio, jonka hallinto kohtaa kansalaiset kaikkialla ja kaikkina vuorokauden aikoina. Haluatko olla mukana luomassa yhteiskuntaa, jossa voidaan yhä paremmin ja työsi jälki näkyy meidän jokaisen arjessa?

Me CGI:n valtionhallinnon tiimissä palvelemme valtion organisaatioita muotoilemalla innovatiivisia palveluja. Me rakennamme ja konkretisoimme teknologioista saatavat hyödyt sekä toimitamme, ylläpidämme ja jatkokehitämme ratkaisuja, jotka nivoutuvat osaksi ihmisten elämää.


Toimintamme kasvaessa etsimme uusia osaajia menestyvään joukkoomme – nyt porukkaamme kaivataan koodaavaa Scrum Masteria! Toimit suoraan asiakkaan kanssa monitoimittajaympäristössä, jossa rakennat yhdessä kehittäjiemme ja asiakkaan asiantuntijoiden kanssa tulevaisuuden digitaalista yhteiskuntaa. Työskentelet isossa ja moniulotteisessa hankkeessa, jossa asiakkaiden palveluita kehitetään ketterästi vaatimuksia jatkuvasti priorisoiden.

Tehtävän sijaintipaikka on Helsinki.


Näin menestyt kanssamme

Pärjäät roolissa kun sinulta löytyy vähintään viiden vuoden kokemus Scrum Masterina toimimisesta. Olet tehnyt ainakin kolmen vuoden ajan projektityöskentelyä avointa lähdekoodia käyttävässä projektissa monitoimittajaympäristössä ja sinulla on vähintään kolmen vuoden kokemus relaatiotietokannoista (SQL, PL/SQL) ja Java/JavaScript-kehittämisestä (Node. js; React.js). REST/JSON-rajapintojen toteutus on sinulle tuttua – samoin kuin osaaminen ketterien menetelmien parissa, erityisestti Scrum. Omaat kokemusta myös mikropalveluista ja yksikkötestauksesta Mochalla tai JUnitilla

Olet tiimipelaaja ja tulet hyvin toimeen muiden ihmisten kanssa. Työskentelytyylisi on proaktiivinen ja itseohjautuva. Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto/opintoja ja kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.


Tarjoamme sinulle

Merkityksellisen työn ja mielenkiintoiset työtehtävät: Pääset haastaviin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.

Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.

Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.

Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.


Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa:

18.6. – 10.7.: Perttu Mikkonen: 040 172 1088
20.7. – 31.7.: Jari Niemi: 040 172 2135

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa http://www.cgi.fi/rekrytointi.

Viimeinen hakupäivä on 9.8.2020. . Rekrytoinnissa tullaan etenemään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ethän jätä hakemista viime tinkaan!

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.


Tutustu meihin lisää:

Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter
YouTube

#LI-DNP

Skills

  • Database Design
  • Linux
  • Web Development
  • Test Case / Script Development
  • Oracle SQL Server
  • Postgre SQL
  • ScrumXP
  • Node.Js

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.