Ratkaisuarkkitehti, pankkitoimiala

Kategoria: Projektinhallinta
City: Espoo, Uusimaa, Suomi
Position ID: J0620-0883
Työsuhteen muoto: Kokoaikainen
jobimage

Position Description

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on 77 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

Toimintamme kasvaessa etsimme uusia osaajia menestyvään joukkoomme. Haemme nyt ratkaisuarkkitehtia pankkitoimialan palveluihimme. Tässä roolissa tulet toimimaan avainasemassa, kun autamme asiakkaitamme uudistumaan ja kasvatamme palveluitamme ja sovellusratkaisujamme tällä alueella.

CGI on johtava toimittaja finanssitoimialalla sekä muun muassa pilviteknologioiden ja ketterän kehityksen palveluissa Suomessa ja kansainvälisesti, ja tälle pohjalle on hyvä rakentaa menestystä myös jatkossa.

Tehtävän sijaintipaikka on Espoo/Helsinki.

Odotamme, että sinulla on:
• Käytännön kokemusta ja osaamista pankkitoimialan IT-arkkitehtuureista ja teknisistä toteutuksista. Arvostamme näkemystä pankkitoiminnan kokonaisarkkitehtuureista.
• Osaamista pankkitoimialan liiketoimintasovelluksista sekä kokemusta sovelluskehityksestä ja/tai tuotepohjaisten sovellusratkaisujen käyttöönotosta pankkitoimialalla.
• Osaamista siitä, että miten uusia teknisiä mahdollisuuksia (esim. pilviteknologiat, mikropalvelut, API:t ja uudet ekosysteemit) hyödynnetään pankkitoimialalla ja aitoa kiinnostusta oppia näistä koko ajan lisää
• Ymmärrystä datan hyödyntämisestä uusissa liiketoimintaratkaisuissa
• Innostusta ja taitoa kehittää liiketoimintaa oman vastuualueen ympärille
• Valmiuksia toimia CGI:n asiantuntijana palveluiden toimittamisessa asiakkaille
• Hyviä yhteistyö-, esiintymis- ja dokumentointitaitoja
• Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle:
Merkityksellisen työn ja mielenkiintoiset työtehtävät: Pääset haastaviin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.
Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.

Kiinnostuitko?
Hienoa! Odotamme jo hakemustasi. Mikäli tehtävästä jäi kysyttävää, lisätietoja tästä roolista antavat: Jukka Keskikallio, Vice President, Consulting Services: puh. 050 310 9124, jukka.keskikallio@cgi.com ja Juha Elovirta, Vice President, Consulting Services: puh. 040 183 6767, juha.elovirta@cgi.com.

Hae tehtävää viimeistään 9.8.2020. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten lähetäthän hakemuksen palkkatoiveineen pikaisesti rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

Voit tutustua tarkemmin CGI:n finanssipalveluiden työtarjontaan täällä.

Tutustu meihin lisää:
Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter
YouTube

Skills

  • Application Design
  • Solutions Architecture

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.