Johtava konsultti

Kategoria: Liiketoiminnan konsultointi, strategia ja digitalisaatio
City: Helsinki, Uusimaa, Suomi
Position ID: J0620-0841
Työsuhteen muoto: Kokoaikainen

Position Description

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on 70 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

Meille tulevaisuuden Suomi on yhä maailman paras maa. Valtio, jonka hallinto kohtaa kansalaiset kaikkialla ja kaikkina vuorokauden aikoina. Haluatko olla mukana luomassa yhteiskuntaa, jossa voidaan yhä paremmin ja työsi jälki näkyy meidän jokaisen arjessa?

Me CGI:n valtionhallinnon tiimissä palvelemme valtion organisaatioita muotoilemalla innovatiivisia palveluja. Me rakennamme ja konkretisoimme teknologioista saatavat hyödyt sekä toimitamme, ylläpidämme ja jatkokehitämme ratkaisuja, jotka nivoutuvat osaksi ihmisten elämää.


Toimintamme kasvaessa etsimme valtionhallinnon tiimiimme johtavaa konsulttia. Olet tunnistettu prosessien, toimintamallien, tuottavuuden ja vaikuttavuuden sekä tiedolla johtamisen palavahenkinen julistaja sosiaali- ja terveydenhuollon toimialalla. Edesautat toiminnallasi suomalaisia sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujärjestäjiä ja -tuottajia luomaan uusia ja parantamaan olemassa olevia toimintamalleja, palvelutuotannonrakennetta sekä palvelutuotannon tuottavuutta ja tuotettujen palveluiden vaikuttavuutta. Omalla toiminnallasi kykenet tuomaan asiakkaan ja CGI:n lähelle toisiaan.

Myyt omaa osaamistasi ja konsultointiasi sosiaali- ja terveysministeriön alaisille organisaatioille yhdessä CGI:n asiakasjohtajien kanssa ja muiden toimitusyksiköittemme tukemana. Vastuullasi on osallistua voittavien ja liiketoiminnallisesti kannattavien tarjouksien tuottamiseen ja asiakasesittelyihin muun tiimin kanssa. Myyt omaa asiantuntemustasi ja innovoit asiakkaillemme kasvattaen siten liiketoimintaamme STM-alueella. Keskeinen osa tekemistäsi on sosiaali- ja terveydenhuollon konsultoinnin ja kehitysprojektien edistäminen. CGI tarjoajaa sinulle tueksi globaalin toimijan prosessit sekä laajan osaajapohjan.

Tehtävän sijaintipaikka on Helsinki.


Näin menestyt kanssamme

Olet työskennellyt sosiaali- ja terveydenhuollon toimialalla vähintään viisi vuotta ja tunnet toimialalla palveluita tuottavien organisaatioiden vaikuttajia. Tunnet erilaisia konsultoinnin viitekehyksiä ja työvälineitä, joita kykenet soveltamaan toimeksiantojen vaatimalla tavalla. Sinulla on kokemusta konsulttina toimimisesta STM/Sote-alueella. Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai opintoja.


Tarjoamme sinulle

Merkityksellisen työn ja mielenkiintoiset työtehtävät: Pääset haastaviin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.

Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.

Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.

Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.


Kiinnostuitko?

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa http://www.cgi.fi/rekrytointi.

Viimeinen hakupäivä on 9.8.2020. . Rekrytoinnissa tullaan etenemään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ethän jätä hakemista viime tinkaan!

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.


Tutustu meihin lisää:

Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter
YouTube

#LI-DNP

Skills

  • Business Development

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.