Koodaava arkkitehti

Kategoria: Kehitystyö
City: Espoo, Uusimaa, Suomi
Position ID: J0620-0419
Työsuhteen muoto: Kokoaikainen
jobimage

Position Description

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on yli 77 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

Toimintamme kasvaessa etsimme uusia osaajia menestyvään joukkoomme. Haemme nyt koodaavaa arkkitehtia työskentelemään eläketoimialalla. Voit olla joko kokenut Java-kehittäjä, joka haluaa kehittyä arkkitehdiksi tai jo kokeneempi arkkitehti. Tiimimme on innovatiivinen ja dynaaminen, käytössämme ovat myös ketterät menetelmät ja meillä on hyvä tekemisen meininki.

Tulet toimimaan arkkitehtina sinulle nimetyissä sovelluksissa. Tehtävänäsi on toimia teknisenä asiantuntijana ja arkkitehtina työeläkesektorin projekteissa ja palveluissa.

Tehtävän sijaintipaikka on pääkaupunkiseutu.

Näin menestyt kanssamme:
Etsimme jatkuvasti uusia ratkaisuja, joten toivomme, että olet avoin ja oppimishaluinen. Olet tiimipelaaja ja tulet hyvin toimeen muiden ihmisten kanssa. Työskentelytyylisi on proaktiivinen ja itseohjautuva. Sinulla on hyvät analyyttiset ja ongelmanratkaisutaidot. Haluat kehittää sekä omia että tiimin toimintatapoja ja seurata alan kehitystä. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Mitä tehtävässä menestyminen edellyttää?
Toivomme, että sinulla on teknistä kokemusta full stack –ohjelmistötyöstä Lead Developerin ja/tai teknillisen arkkitehdin roolissa.

Projektityöskentely seuraavien sovellusohjelmistojen ja -kirjastojen kanssa katsotaan eduksi:
• Java EE, JBoss Application Server
• Jersey, JAX-RS
• Angular UI
• Bootstrap, Popper, Jquery
• Font-awesome, Ngx-bootstrap
• Maven, FasterXML/Jackson, Hibernate
• Gitlab, CI/CD
• Web Service/SOAP/XML/https
• Linux, Unix server
• SQL query

Tarjoamme sinulle:
Merkityksellisen työn ja mielenkiintoiset työtehtävät: Pääset haastaviin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.
Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.

Kiinnostuitko?
Hienoa! Odotamme kovasti yhteydenottoasi. Mikäli mieltä jäi askarruttamaan jokin, ethän epäröi olla yhteydessä rekrytoivaan esimieheen Juha Viitikkoon, +358405479600 tai juha.viitikko@cgi.com.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested". Viimeinen hakupäivä on 2.8.2020. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten lähetäthän hakemuksen palkkatoiveineen pikaisesti.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

Tutustu meihin lisää:
Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter
YouTube

Skills

  • JBoss
  • Java Enterprise Editions JEE
  • Solutions Architecture
  • Maven
  • Microsoft Azure

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.