AD-asiantuntija/konsultti

Kategoria: Infrastruktuuri
City: Helsinki, Uusimaa, Suomi
Position ID: J0620-0126
Työsuhteen muoto: Kokoaikainen

Position Description

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on 70 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

Toimintamme kasvaessa etsimme uusia osaajia menestyvään joukkoomme. Etsimme kokeneita Microsoft Active Directory -asiantuntijoita ja -konsultteja, joille on kertynyt kokemusta Azure AD –ylläpidosta ja AD-migraatioista Azureen.

Olet ehtinyt urallasi hallinnoida Active Directoryä mahdollisimman laajasti ja pystyt itsenäiseen työskentelyyn AD:n ja siihen integroituvien komponenttien parissa kuten esimerkiksi DNS, DHCP, CA ja ADFS. Sinulla on kokemusta myös Azure AD -tuotannoista. Osaat hyödyntää PowerShelliä tai vastaavaa työn tekemisen tehostamiseen.

Pääasiallisia työtehtäviäsi ovat:

- AD-, DNS-, DHCP, CA -ylläpito ja hallinta: suunnittelutyöt, lisäykset, muutokset, poistot, ongelmanratkonta

- ADFS-, ja Azure AD-ylläpito ja hallinta: suunnittelutyöt, lisäykset, muutokset, poistot, ongelmanratkonta

- Tekninen dokumentointi

Tehtävien sijaintipaikka on pääkaupunkiseutu, tehtävästä riippuen joko CGI:n tai asiakkaan toimitiloissa pääkaupunkiseudulla.


Tarjoamme sinulle

• Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin kasvattamaan osaamistasi erilaisissa asiakasympäristöissä ja tuottamaan palveluita, joita asiakkaamme arvostavat.

• Osaavan ja työstään innostuneen työyhteisön ICT-infrapalveluita toimittavassa yksikössä: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista organisaatiota, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.

• Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysmahdollisuuksia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.

• Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.

Näin menestyt kanssamme

Menestyäksesi kanssamme sinulla tulisi olla:

- useiden vuosien ja useiden asiakasympäristöjen AD-ympäristöjen ylläpito- ja suunnittelukokemusta
- Näyttöä uusien AD-ympäristöjen suunnittelu- ja toteutushankkeista
- Näyttöä Azure AD -tuotantoympäristöjen kanssa toimimisesta
- Skriptaus-osaamista ja kokemusta töittesi automatisoinnista skriptaamista hyödyntämällä
- Useiden vuosien kokemus useista eri AD-ympäristöistä ja niihin liittyvien teknologioiden kuten esim. DNS, DHCP, CA ja ADFS -ympäristöjen suunnittelusta ja ylläpidosta
- Kokemusta Azure AD migraatioista ja Azure AD –ympäristöjen hallinnasta
- Kyvykkyys laadukkaaseen dokumentointiin ja näyttöä tehdyistä järjestelmädokumenteista
- Hyvä suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito
- Soveltuva koulutus

Lisäksi arvostamme:
- Windows-palvelinosaamista
- Tietoliikenneosaamista
- Soveltuvia Microsoft-sertifikaatteja


Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa puhelimitse 9.7.2020 saakka palvelujohtaja Riitta Hellgren: 050 3443296.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Viimeinen hakupäivä on 9.7.2020. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja etenemme rekrytointiprosessissa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työsuhteen edellytyksenä on perusmuotoisen turvallisuusselvityksen läpäiseminen.

Tutustu meihin lisää:

Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter
YouTube

#LI-DNP

Skills

  • Technical Architecture
  • Active Directory
  • Microsoft Sharepoint
  • SCCM
  • Microsoft Azure
  • Microsoft Office365

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.