Palvelupäällikkö

Kategoria: Projektinhallinta
City: Helsinki, Uusimaa, Suomi
Position ID: J0619-1901
Työsuhteen muoto: Kokoaikainen

Position Description

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on 74 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

Toimintamme kasvaessa etsimme uusia osaajia menestyvään joukkoomme. Haemme kokenutta ja asiakaslähtöistä palvelupäällikköä vastaamaan laajan sovelluskokonaisuuden jatkuvien palveluiden hallinnasta ja operatiivisesta johtamisesta. Tarjoamme sinulle monipuolisen roolin Telecom-toimialalla, jossa pääset kehittämään itseäsi vaativien integraatioratkaisujen parissa. Työtä tehdään pääosin Helsingissä, mutta vaatii ajoittain läsnäoloa Lahdessa.

Kuka olet ja mitä tulet tekemään?

Palvelupäällikkönä tulet hallitsemaan laajoja kokonaisuuksia, jotka vaativat hyvää organisointi- ja paineensietokykyä sekä aktiivista ja ennakoivaa työskentelyotetta. Lisäksi osaat hallita palveluiden taloutta ja raportointia. Tämän vuoksi toivomme, että sinulla on jo muutaman vuoden kokemus palvelupäällikkönä toimimisesta ja tunnet palvelunhallinnan parhaita käytäntöä. AGILE, SCRUM ja JIRA eivät ole sinulle uusia termejä, ja ymmärrät talouskulujen päälle.

Palvelupäällikkönä vastaat palvelun päivittäisestä hallinnasta. Palvelupäällikön tehtäviä ovat mm:
- Laskutus ja talousraportointi
- Ohjausryhmien ja projektikokousten fasilitointi
- Tarjousten ja sopimusten valmistelut
- Tiimin töiden priorisointi ja hallinnointi
- Resurssien suunnittelu ja kiinnitys
- Alihankinnan hallinnointi mm. sopimukset ja ostotilaukset
- Palvelutiimin tukeminen mm. työkalujen, yhteyksien ja prosessien kanssa.

Tulet tässä roolissa tulet toimimaan myös vaativissa vuorovaikutustilanteissa, joten tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä yhteistyö- ja viestintätaitoja sekä kykyä toimia rakentavasti kaikissa tilanteissa. Tehtävässä edellytetään sujuvaa kommunikointia niin suomeksi kuin englanniksikin.

Lisäksi arvostamme jos sinulta löytyy teknistä ymmärrystä telecom-toimialalta ja tunnet operaattoreiden operatiivisia toimintamalleja.

Miten haet paikkaa?

Jos innostuit, ilmianna itsesi meille niin tutustutaan! Kysy lisätietoja tehtävästä puhelimitse Mikko Leponiemeltä, numerosta +358 40 7651249.

Jos taas olet näillä puheilla valmis hakemaan tehtävään, lähetä hakemuksesi meille tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa http://www.cgi.fi/rekrytointi klikkaamalla tehtävänkuvauksessa painiketta I'm Interested 04.08.2019 mennessä! Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten lähetäthän hakemuksen palkkatoiveineen pikaisesti.

Tutustu meihin lisää:

Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter
YouTube

Skills

  • Business Development / Sales
  • Accounting
  • Resource Mgmt & Operations
  • English
  • Finnish

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.