Service Designer

Kategoria: Liiketoiminnan konsultointi, strategia ja digitalisaatio
City: Helsinki, Uusimaa, Suomi
Position ID: J0619-1191
Työsuhteen muoto: Kokoaikainen

Position Description

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on 70 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

Haluatko olla mukana kehittämässä tulevaisuuden digitaalisia palveluita, jotka ovat helppokäyttöisiä, tehokkaita ja tuottavat käyttäjilleen miellyttäviä kokemuksia? Onko sinulle kertynyt hieman kokemusta palvelumuotoilusta sekä käyttökokemussuunnittelusta ja olet elementissäsi päästessäsi miettimään uusia digitaalisia palvelukonsepteja ja suunnittelemaan niitä myös käytännön tasolla? Jos vastasit edellisiin kyllä, niin CGI Nextin suunnittelijan paikka voi olla seuraava steppisi!

Tulisit toimimaan designerina osana palkintoja voittanutta palvelumuotoilu- ja projektitiimiä asiakkaidemme tulevaisuuden monikanavaisten digitaalisten palveluiden parissa. Vastuullasi voivat olla esimerkiksi käyttäjätutkimusten läpivienti ja palvelumuotoilu- ja digikehitysprojekteihin osallistuminen.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta ja haluat olla etulinjassa kehittämässä tunnettujen ja merkittävien digitaalisten palveluiden käyttökokemuksia sekä tulla osaksi kokenutta Design-tiimiä, niin kerro meille tarkemmin itsestäsi ja tekemistäsi töistä liittämällä hakemukseesi portfolion.


Tarjoamme sinulle

• Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.

• Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.

• Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.

• Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.


Onnistu kanssamme

Roolissa onnistut kun sinulta löytyy:

• Ainakin neljän vuoden kokemus digitaalisten palveluiden suunnittelusta

• Kykyä ja intoa toimia asiakasprojekteissa tekemässä konseptisuunnittelua tai tarkemman tason suunnittelua

• Osaamista erilaisista käyttäjätutkimuksen ja -testauksen menetelmistä

• Kokemusta suunnittelutyöpajoissa toimimisesta

• Kykyä sovittaa yhteen liiketoiminnan tarpeet, teknologiset mahdollisuudet sekä asiakaskokemus

Etua on myös kokemuksesta mobiilipalveluiden suunnittelusta, prototypoinnista, vaatimusmäärittelystä sekä ketteristä menetelmistä.


Kiinnostuitko?

Tehtävää voi hakea rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Tehtävää kannattaa hakea mahdollisimman pian, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja etenemme rekrytointiprosessissa heti sopivan osaajan löydyttyä.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.


Tutustu meihin lisää:

Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter
YouTube

Skills

  • User Interface Design
  • Interaction design
  • Service Design

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.