Mobiilikehittäjä

Kategoria: Kehitystyö
City: Espoo, Uusimaa, Suomi
Position ID: J0619-1117
Työsuhteen muoto: Kokoaikainen

Position Description

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on 74 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

Haemme nyt LTC-Otsoon mobiilikehittäjää kehittämään ja ylläpitämään CGI:n palveluita, ja toimimaan asiantuntijana Verkkopalvelut-tiimin kehitystöissä ja ylläpidossa. Voit olla joko urasi alkuvaiheessa ja innostunut oppimaan uutta, tai jo kokeneempi guru, kunhan olet nälkäinen kehittymään. Olemme innovatiivinen ja dynaaminen tiimi, työskentelemme ketterin menetelmin Espoossa ja meillä on hyvä tekemisen meininki.

Toivomme, että olet avoin ja oppimishaluinen, koska emme halua pysähtyä, vaan etsimme jatkuvasti uusia ratkaisuja. Olet tiimipelaaja ja tulet hyvin toimeen muiden ihmisten kanssa, työskentelytyylisi on proaktiivinen ja itseohjautuva. Sinulla on hyvät analyyttiset ja ongelmanratkaisutaidot, ja haluat kehittää sekä omia että tiimin toimintatapoja ja seurata alan kehitystä. Sinulla on tehtävään soveltuva AMK- tai yliopistotutkinto tai olet opintojesi loppuvaiheessa. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Lisäksi odotamme sinulta osaamista ja kokemusta seuraavista osa-alueista:

- iOS tai Android kehittäminen
- Rajapinnat (esim. REST/JSON)
- Back-end osaamisesta on plussaa: Java/JEE, JSF, WAS, NodeJS

Mitä me voimme tarjota sinulle?

LTC-Otso tarjoaa mielenkiintoisen haasteen ja mahdollisuuden päästä luomaan uusia toimintamalleja voimakkaasti kehittyvällä toimialalla yhdessä huippuasiantuntevan tiimin kanssa. Tukena taustalla on CGI:n globaali osaaminen, menetelmät ja prosessit. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa. Meillä ei tehdä työtä kellon ympäri, vaan arvostamme työn ja vapaa-ajan tasapainoa ja pidämme huolta, että pääset kehittymään asiantuntijana.

Miten haet paikkaa?

Jos innostuit, ilmianna itsesi meille niin tutustutaan! Kysy lisätietoja tehtävästä puhelimitse Jarkko Lehdolta, numerosta 040 865 0300.
Jos taas olet näillä puheilla valmis hakemaan tehtävään, lähetä hakemuksesi meille tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa http://www.cgi.fi/rekrytointi klikkaamalla tehtävänkuvauksessa painiketta I'm Interested 16.08.2019 mennessä! Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten lähetäthän hakemuksen palkkatoiveineen pikaisesti.

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.