ETL-developer

Kategoria: Kehitystyö
City: Espoo, Uusimaa, Suomi
Position ID: J0619-1086
Työsuhteen muoto: Kokoaikainen

Position Description

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on 70 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

Toimintamme kasvaa ja kaipaamme tiimiimme lisävahvistusta juuri Sinusta! Toimimme osana finanssitoimialalla toimivan asiakkaan BI kompetenssikeskusta ja vastaamme asiakkaan BI- ja DW -alueen järjestelmien, keskitetyn tietovaraston ja raportoinnin kehittämisestä sekä ylläpidosta. Tässä roolissa tulet toimimaan asiantuntijana ja ETL-kehittäjänä liiketoiminnan BI/DW kehitystöissä. Päätoimipaikkamme tehtävän osalta sijaitsee Espoossa, mutta voit toimia myös Tampereelta käsin.

Kuka olet?

Sinulle on karttunut jo työkokemusta parisen vuotta ETL-kehittämisestä ja käytät sujuvasti eri ETL kehitystyökaluja esim. SAS DIS. Toivomme, että olet asiakasrajapinnassa työskentelystä pitävä tiimipelaaja, jolla on kokemusta projektityöskentelystä ja/tai ketterän kehittämisen menetelmät (SAFe, Scrum) ovat sinulle tuttuja. Sinulta löytyy myös tehtävään soveltuva tutkinto, ja puhut ja kirjoitat sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi. Olet aktiivinen, oma-aloitteinen ja itsenäinen, ja omaat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot.

Plussaa on, jos sinulta löytyy myös kokemusta Data Vault-menetelmästä, tietomallinnuksesta, finanssitoimialasta sekä/tai Teradatasta.

Ei kuitenkaan huolta, jos koet ettet täytä kaikkia toivomuksia. Asenteella pääsee pitkälle, ja tärkeintä että sinulta löytyy kiinnostusta kehittää itseäsi edellä mainituilla asioilla.

Mitä me voimme tarjota sinulle?

LTC-Otso tarjoaa mielenkiintoisen haasteen ja mahdollisuuden päästä luomaan uusia toimintamalleja voimakkaasti kehittyvällä toimialalla yhdessä huippuasiantuntevan tiimin kanssa. Tukena taustalla on CGI:n globaali osaaminen, menetelmät ja prosessit. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa. Meillä ei tehdä työtä kellon ympäri, vaan arvostamme työn ja vapaa-ajan tasapainoa ja pidämme huolta, että pääset kehittymään asiantuntijana.

Miten haet paikkaa?

Jos innostuit, ilmianna itsesi meille niin tutustutaan! Kysy lisätietoja tehtävästä puhelimitse Sari Seppäseltä, numerosta +358408404687. Sarin tavoitat parhaiten, jos soitat perjantaisin klo 9-10:00 aikana.

Jos taas olet näillä puheilla valmis hakemaan tehtävään, lähetä hakemuksesi meille tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa http://www.cgi.fi/rekrytointi klikkaamalla tehtävänkuvauksessa painiketta I'm Interested 26.07.2019 mennessä! Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten lähetäthän hakemuksen palkkatoiveineen pikaisesti.

Tutustu meihin lisää:

Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter
YouTube

Skills

  • SAS
  • Data Modeling
  • ETL
  • DW

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.