Java Developer

Kategoria: Kehitystyö
City: Helsinki, Uusimaa, Suomi
Position ID: J0520-0823
Työsuhteen muoto: Kokoaikainen
jobimage

Position Description

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on 70 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

Finanssi-Kontio tarjoaa mielenkiintoisen haasteen ja mahdollisuuden päästä luomaan uusia ratkaisuja voimakkaasti kehittyvällä toimialalla yhdessä huippuasiantuntevan tiimin kanssa. Tukena taustalla on CGI:n globaali osaaminen, menetelmät ja prosessit.

Toimintamme kasvaessa etsimme uusia osaajia menestyvään joukkoomme. Haemme nyt Full Stack Java –kehittäjää.

Toimimme yhdessä finanssitoimialalla toimivan asiakkaan ketterien heimojen kanssa ja osallistumme asiakkaan pankki- ja vakuutusalan järjestelmien ja prosessien kehittämiseen sekä ylläpitoon. Tässä roolissa toimit asiakkaan kanssa tiiviissä yhteistyössä.

Etsimme sinua joka…
Osaat analysoida tiimin tuoteomistajalta tulevia liiketoiminnan vaatimuksia ja suunnitella niistä ketterästi ja nopeasti arvoa tuottavia kokonaisuuksia. Kommunikoit sujuvasti asianomistajien kesken ja tuot rohkeasti esille oman näkemyksesi. Jos olet jo kokenut kehittäjä, arvostamme kykyäsi mentoroida ja kouluttaa muita tiimin jäseniä. Olet innovatiivinen ja haluat tutkia teknisiä haasteita ja kääntää niitä mahdollisuuksiksi. Olet kiinnostunut on-premise ratkaisuiden siirtämisestä pilviympäristöön, API-pohjaisista ratkaisuista, tietokannoista, tietokantojen hallintajärjestelmistä ja tietokantalogiikoista.

Muutaman vuoden kokemus ja osaaminen seuraavista on minimivaatimus tehtävässä menestymiselle:
• Java & Java EE (Enterprise Edition) kehitystyö, frontend ja backend
• SQL, Stored procedures (MS SQL Server)
• React

Katsomme eduksi, jos sinulla on kokemusta ja osaamista seuraavista:
• AWS
• Node.js
• Pankkitoiminta
• Varallisuudenhoito

Sinulla on tietämystä seuraavista:
• Ymmärrys ja halu tehdä työtä ketterässä tiimissä ja organisaatiossa
• Kiinnostusta uusista ekosysteemeistä pankkiliiketoiminnassa
• Aktiivinen ja asiakaslähtöinen tapa tehdä työtä
• Confluence ja Jira tuntemusta
• Hyvät yhteistyö- ja kommunikointitaidot
• Analyyttinen asenne ja ongelmanratkaisukykyä
• Proaktiinen ja ratkaisukeskeinen lähestymistapa
• Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Tarjoamme sinulle:
Merkityksellisen työn ja mielenkiintoiset työtehtävät: Pääset haastaviin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.
Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.

Kiinnostuitko?
Hienoa! Odotamme jo kovasti hakemustasi. Mikäli tehtävästä jäi kysyttävää, lisätietoja tästä roolista antaa: Juha Elovirta: puh. 040 183 6767, juha.elovirta@cgi.com.

Hae tehtävää viimeistään 9.8.2020. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten lähetäthän hakemuksen pikaisesti rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Voit tutustua tarkemmin CGI:n finanssipalveluiden työtarjontaan täällä.

Tutustu meihin lisää:
Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter
YouTube

Skills

  • Banking
  • Finance

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.