Java-kehittäjä

Kategoria: Kehitystyö
City: Espoo, Uusimaa, Suomi
Position ID: J0520-0581
Työsuhteen muoto: Kokoaikainen

Position Description

Haemme nyt LTC-Otsoon Full Stack Java Developeria kehittämään ja ylläpitämään palveluitamme vakuuttamisen alueen sovelluksissa. Voit olla joko urasi alkuvaiheessa ja innostunut oppimaan uutta tai jo kokeneempi asiantuntija.

Meillä pääset mukaan mielenkiintoisiin ja haastaviin projekteihin suunnittelemaan ja rakentamaan asiakkaillemme monipuolisia sovelluksia yhdessä osaavien ammattilaisten kanssa. Sovelluskehitys tapahtuu pääsääntöisesti ketteriä menetelmiä hyödyntäen. Vaihtelevien kehitysprojektien ohella pääset kehittämään omaa osaamistasi erilaisten teknologioiden parissa.

Lisäksi pääset osaksi hyvää työympäristöä, jossa kannustamme yhdessä tekemiseen sekä itseohjautuvuuteen. Työskentelyämme ohjaavat arvostus ja luottamus toisiamme kohtaan.

Tehtävän sijaintipaikka on Espoo, Tampere tai Lappeenranta.

Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme. Tulet toimiaan asiantuntijana sinulle nimettyjen sovellusten kehitystöissä sekä ylläpidossa. Sinulla on vahva analyyttinen ote ja kykenet lähestymään asiakkaan toimintaa sekä hahmottamaan laajoja kokonaisuuksia.

Toivomme, että olet avoin ja oppimishaluinen, koska etsimme jatkuvasti uusia ratkaisuja. Olet tiimipelaaja ja tulet hyvin toimeen muiden ihmisten kanssa. Työskentelytyylisi on proaktiivinen ja itseohjautuva. Sinulla on hyvät analyyttiset ja ongelmanratkaisutaidot. Haluat kehittää sekä omia että tiimin toimintatapoja ja seurata alan kehitystä. Sinulla on tehtävään soveltuva AMK- tai yliopistotutkinto tai olet opintojesi loppuvaiheessa. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Lisäksi odotamme sinulta osaamista ja kokemusta seuraavista osa-alueista:
• Kokemusta ja näyttöä Java-sovelluskehityksestä
• Java 8, JPA, Spring
• Osaamista tietokantaratkaisuista (SQL, DB2) ja versionhallinnasta (GIT)
• Rajapintojen perusteet (JSON)

Eduksesi luetaan:
• Muut ohjelmointitaidot
• Osaamiseesi alueeseesi kuuluu: SSH, Linux, Docker
• Ajoympäristönä WAS ja/tai Jboss sekä Microsoft SQL server
• Kokemusta ketteristä menetelmistä (SAFe, SCRUM) sekä muista projektityöskentelyyn liittyvistä toimintamalleista
• ITIL-osaaminen sekä muut sertifioinnit
• Tuntemus vakuutus- ja finassitoimialalta

Kiinnostuitko?
Meillä CGI:llä työntekijät eivät ole vain työtekijöitä, vaan membereitä jotka pääsevät mukaan omistamaan yritystä ja vaikuttamaan asioihin todella. Olemme aina halukkaita kuulemaan uusista talenteista, joten ota rohkeasti seuraava askel ja hae mukaan CGI-memberiksi!

Lisätietoja tästä roolista voit kysyä Susanna Korpi-Filppulalta osoitteesta: susanna.korpi-filppula@cgi.com.

Hae tehtävää mahdollisimman pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, mutta kuitenkin viimeistään 2.8.2020. Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

Voit tutustua tarkemmin CGI:n finanssipalveluiden tekemiseen ja työtarjontaan täällä.

Tutustu meihin lisää:
Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter
YouTube

Skills

  • Java
  • SQL
  • Spring
  • JPA

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.