Koodaava arkkitehti

Kategoria: IT-arkkitehtuuri
City: Espoo, Uusimaa, Suomi
Position ID: J0520-0577
Työsuhteen muoto: Kokoaikainen
jobimage

Position Description

Toimintamme kasvaessa etsimme uusia osaajia menestyvään joukkoomme kehittämään ICT-ratkaisuja vakuutus- ja finanssitoimialalle. Haemme nyt LTC-Otsoon koodaavaa arkkitehtia työskentelemään vakuutustoimialalla. Voit olla joko kokenut sovelluskehittäjä, joka haluaa kehittyä arkkitehdiksi tai jo kokeneempi arkkitehti. Tiimimme on innovatiivinen ja dynaaminen, käytössämme ovat myös ketterät menetelmät ja meillä on hyvä tekemisen meininki!

Tulet toimimaan arkkitehtinä sinulle nimetyissä sovelluksissa. Tehtävänäsi on toimia teknisenä asiantuntijana ja arkkitehtinä. Tehtävän sijaintipaikka on Espoo.

Näin menestyt kanssamme:
Etsimme jatkuvasti uusia ratkaisuja, joten toivomme, että olet avoin ja oppimishaluinen. Olet tiimipelaaja ja tulet hyvin toimeen muiden ihmisten kanssa. Työskentelytyylisi on proaktiivinen ja itseohjautuva. Sinulla on hyvät analyyttiset ja ongelmanratkaisutaidot. Haluat kehittää sekä omia että tiimin toimintatapoja ja seurata alan kehitystä. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja useamman vuoden kokemus sovelluskehityksestä tai arkkitehtinä toimimisesta. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Odotamme, että sinulla on:
• Kyky ja halu ymmärtää asiakkaan tarpeet ja löytää mahdollisuudet asiakkaan toiminnan kehittämiseksi
• Kokemusta arkkitehdin ja/tai kehittäjän roolista, JavaEE-ohjelmistoista ja Java-ohjelmoinnista laajoissa asiakasprojekteissa
• Kokemusta moderneihin arkkitehtuureihin ja tekniikoihin perustuvista sovellusratkaisuista kuten REST, WebServices, WebSphere Application Server, JBoss
• Halu kehittyä huippuosaajaksi Java-alueella ja halu laajentaa osaamistasi
• Rohkea ja kunnianhimoinen asenne tuloksien aikaansaamiseksi
• Hyvät kommunikointi- , esitys- ja dokumentointitaidot suomeksi ja englanniksi

Luemme eduksesi kokemuksen vakuutusjärjestelmistä sekä arvostamme järjestelmien kehittämiseen ja projektityöskentelyyn liittyvää toimintamallien tuntemusta. Kokemus ketteristä menetelmistä katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle:
Merkityksellisen työn ja mielenkiintoiset työtehtävät: Pääset haastaviin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.
Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.

Kiinnostuitko?
Meillä CGI:llä työntekijät eivät ole vain työtekijöitä, vaan membereitä jotka pääsevät mukaan omistamaan yritystä ja vaikuttamaan asioihin todella. Olemme aina halukkaita kuulemaan uusista talenteista, joten ota rohkeasti seuraava askel ja hae mukaan CGI-memberiksi!

Lisätietoja tästä roolista antaa tuleva esimiehesi: Susanna Kataja, puh. +358 40 4872610.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested". Haethan tehtävää mahdollisimman pian, sillä käymme hakemuksia läpi jatkuvasti, mutta kuitenkin viimeistään 9.8.2020.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

Voit tutustua tarkemmin CGI:n finanssipalveluiden työmahdollisuuksiin täällä.

Tutustu meihin lisää:
Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter
YouTube

Skills

  • JBoss
  • Java Enterprise Editions JEE
  • Websphere Application Server

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.