Active Directory-asiantuntija

Kategoria: Infrastruktuuri
City: Helsinki, Uusimaa, Suomi
Position ID: J0520-0477
Työsuhteen muoto: Kokoaikainen

Position Description

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on 70 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

Toimintamme kasvaessa etsimme tiimiimme kokenutta Microsoft Active Directory-asiantuntijaa. Pääset kehittymään uusimpien teknologioiden kanssa ja roolin painopisteitä on jossain määrin mahdollista muokata taustasi sekä kiinnostuksenkohteidesi mukana. Rento n. 5-henkinen tiimimme panostaa hyvään yhteistyöhön; joukostamme löytyy niin kokeneempia AD-konkareita kuin myös uusia lupauksia.

Olet ehtinyt urallasi hallinnoida Active Directoryä mahdollisimman laajasti ja pystyt itsenäiseen työskentelyyn AD:n ja siihen integroituvien komponenttien parissa kuten esimerkiksi DNS, DHCP, CA ja ADFS. Sinulla on kokemusta myös Azure AD -tuotannoista. Olet käyttänyt Windows PowerShelliä raporttien ja skriptien tekemiseen.

Pääasiallisia työtehtäviäsi ovat:

- AD-, DNS-, DHCP, CA -ylläpito ja hallinta: suunnittelutyöt, lisäykset, muutokset, poistot, ongelmanratkonta
- ADFS-, ja Azure AD-ylläpito ja hallinta: suunnittelutyöt, lisäykset, muutokset, poistot, ongelmanratkonta
- Ohjelmointi ja raportointi
- Dokumentaation hallinta

Tehtävien sijaintipaikka on CGI Suomen pääkonttorilla Helsingin Pitäjänmäellä. Roolissa on mahdollisuus tehdä jonkin verran etätyötä.


Tarjoamme sinulle

• Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin kasvattamaan osaamistasi erilaisissa asiakasympäristöissä ja tuottamaan palveluita, joita asiakkaamme arvostavat.

• Osaavan ja työstään innostuneen työyhteisön ICT-infrapalveluita toimittavassa yksikössä: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista organisaatiota, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.

• Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysmahdollisuuksia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.

• Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.


Näin menestyt kanssamme

Menestyäksesi kanssamme sinulla tulisi olla:

- Ainakin 3 v. kokemus vaativien AD, ja siihen liittyvien teknologioiden kuten esim. DNS, DHCP, CA ja ADFS, ympäristöjen hallinta- ja suunnittelukokemusta
- Näyttöä uusien AD-ympäristöjen suunnittelu- ja rakennushankkeista
- Näyttöä Azure AD-tuotantoympäristöjen kanssa toimimisesta
- Skriptauskyvykkyys ja näyttöä skriptaamalla toteutuneista hankkeista
- Kyvykkyys laadukkaaseen dokumentointiin ja näyttöä tehdyistä järjestelmädokumenteista
- Hyvä suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito
- Soveltuva koulutus


Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa puhelimitse 9.7.2020 saakka tuotantopäällikkö Harri Monter: 040-5662179.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Viimeinen hakupäivä on 9.7.2020. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja etenemme rekrytointiprosessissa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työsuhteen edellytyksenä on perusmuotoisen turvallisuusselvityksen läpäiseminen.


Tutustu meihin lisää:

Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter
YouTube

#LI-DNP

Skills

  • Active Directory
  • Microsoft Azure

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.