Application Developer

Kategoria: Kehitystyö
City: Tampere tai Helsinki, Tampereen alue, Suomi
Position ID: J0520-0414
Työsuhteen muoto: Kokoaikainen

Position Description

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on yli 77 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

Application Developer

Haemme nyt kokenutta Backend / Full-Stack Developeria kehittämään yksityisen sektorin palkanlaskentajärjestelmiä Private Payroll -yksikköömme. Kehität ohjelmistotuotetta, jolla varmistetaan lukuisten asiakasyritystemme työntekijöiden palkanmaksu. Tehtäviisi kuuluu palkkajärjestelmien tuotekehityksen tehtävät; määrittely, ohjelmointi, dokumentointi ja laadunvarmistus. Tehtäviisi kuuluu myös asiakkaiden ylläpidolliset tehtävät, kuten ongelmatilanteiden selvitys ja korjaaminen. Työskentelet osaavan kehitystiimin jäsenenä hyödyntäen ketterän kehittämisen menetelmiä (SAFe).

Näin menestyt kanssamme

Tehtävässä menestyminen edellyttää vankkaa kokemusta C++ ohjelmoinnista Windows Server -ympäristössä. Kokemus MS SQL Server tai Oracle -tietokannoista sekä SAFe-mallin ja Jira-työkalun tuntemus on välttämätöntä. Arvostamme lisäksi .NET ja DevOps -osaamista sekä palkkahallinnon tuntemusta. Kommunikoit sujuvasti suomen kielellä. Toimit yhteistyössä offshore-tiimimme kanssa, joten kohtuullinen englannin kielen taito on myös välttämätön.

Tarjoamme sinulle

Merkityksellisen työn ja mielenkiintoiset työtehtävät: Pääset haastaviin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.
Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Viimeinen hakupäivä on 16.8.2020. Käymme kuitenkin hakemuksia läpi jo hakuaikana ja etenemme rekrytointiprosessissa heti sopivan kandidaatin löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Tiina Lundqvist, +358 40 528 5555

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

Tutustu meihin lisää

Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter
YouTube


#LI-DNP

Skills

  • Payroll
  • C++
  • Application Development
  • .NET
  • English
  • Finnish
  • DevOps

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.