Solution Architect

Kategoria: Kehitystyö
City: Helsinki, Uusimaa, Suomi
Position ID: J0519-3184
Työsuhteen muoto: Kokoaikainen

Position Description

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on 70 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

Toimintamme kasvaessa tarvitsemme lisävahvistusta valtionhallinnon asiakkuuteen ja etsimme uusia osaajia joukkoomme. Haemme nyt kokenutta ja toimeen ryhtyvää arkkitehtia osaksi kehitystiimiämme.

Etsimämme henkilö tulee toimimaan asiakkaamme projekteissa arkkitehtina, jolla on asiakkaan tarpeiden kuvauksen ja ratkaisujen suunnittelun lisäksi vastuullaan mm. ratkaisusuunnittelu-työpajojen vetämistä. Muita pääasiallisia tehtäviä ovat liiketoiminnan kuvausten ja tarpeiden analysointi ja tarkennus, sekä eri tasoisten ratkaisuvaihtoehtojen esittely. Keskeisessä osassa ovat myös liiketoiminnan kuvausten mukaisten toiminnallisuuksien konfigurointi ja toteutus.

Päätoimipaikkamme tehtävän osalta sijaitsee Helsingissä. Työkielet ovat suomi ja englanti.


Tarjoamme sinulle

• Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.

• Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.

• Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.

• Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.


Näin menestyt kanssamme

Sinua auttaa pärjäämään kanssamme:

• Kokemus tehtävien-/ dokumentinhallinnasta

• Kokemus Kofax Total Agility (KTA), Kofax Total Agility Analytics, Kofax Customer Communication Manager tai/ ja Saperion/ OnBase- tai vastaavista tuotteista

• Tuntemus ketteristä menetelmistä

• Osaaminen projektin eri vaiheiden kokonaishallinnasta

• Kokemus asiakkaan kanssa työskentelystä

Toivomme sinun olevan tiimihenkinen tekijä, jolta löytyy paloa myös oman osaamisen kehittämiseen. Itsenäinen ja aktiivinen työote ovat myös arvostamiamme asioita.

Eikä huolta vaikket täyttäisi kaikkia vaatimuksia. Uskomme että oikealla asenteella ja reippaalla työotteella pääsee pitkälle!

Kiinnostuitko?

Meillä CGI:llä työntekijät eivät ole vain työtekijöitä, vaan membereitä jotka pääsevät mukaan omistamaan yritystä ja vaikuttamaan asioihin todella. Olemme aina halukkaita kuulemaan uusista talenteista, joten ota rohkeasti seuraava askel ja hae mukaan CGI-memberiksi!

Lisätietoja tästä roolista antaa Sari Inkeroinen: +358 50 3947236

Tehtävää voi hakea rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Tehtävää kannattaa hakea mahdollisimman pian, sillä rooli täytetään heti sopivan henkilön löydettyä.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.


Tutustu meihin lisää:

Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter
YouTube

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.