Test Manager

Kategoria: Testaus/laadunvarmistus
City: Espoo, Uusimaa, Suomi
Position ID: J0519-2998
Työsuhteen muoto: Kokoaikainen

Position Description

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on 74 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

Haluatko kasvaa oman alasi vankaksi ammattilaiseksi? Toimintamme kasvaessa haemme vahvistusta ammattimaiseen sovellustestaukseen ja laadun kehittämiseen testauspäällikön muodossa. Haastavien projektien lisäksi tarjoamme sinulle hyvät koulutus- ja uramahdollisuudet. Työtäsi tukee huippuosaajien tiimi, jonka intohimona on mahdollistaa asiakkaidemme menestys tietotekniikan avulla. Liity joukkoomme Espoon toimipisteeseen!

Mitä tulet tekemään?

Tehtäviisi kuuluu vakuutussovellusten testauksen kokonaissuunnittelu ja koordinointi niin projektin sisällä, kuin sidosryhmien kanssa. Toimit myös tarvittaessa projekteissa testaajan roolissa suunnitellen testitapauksia, suoritat testejä ja raportoit tuloksista.

Kuka olet?

Edellytämme sinulta soveltuvaa koulutusta, sekä aikaisempaa työkokemusta ja näkemystä testauksen prosesseista, toimintatavoista ja työkaluista. Työtehtävässä edellytetään testausprosessien tuntemista, joten odotamme, että sinulla olisi ISEB/ISTQB sertifikaatti. Olet yhteistyökykyinen, joustava, omatoiminen ja omaksut nopeasti uusia asioita. Käytät erilaisia sovelluksia ja verkkopalveluja vaivattomasti. Kommunikoit sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti sekä suomen että englannin kielellä. Vakuutustoimialan tuntemus katsotaan eduksi, kuten myös aiempi kokemus offshore tiimien kanssa työskentelystä.

Miten haet paikkaa?

Jos innostuit, ilmianna itsesi meille niin tutustutaan! Jos jokin mietityttää, ota yhteyttä meilitse christer.durrani@cgi.com, niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian.
Jos taas olet näillä puheilla valmis hakemaan tehtävään, lähetä hakemuksesi meille tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa http://www.cgi.fi/rekrytointi klikkaamalla tehtävänkuvauksessa painiketta I'm Interested 31.07.2019 mennessä! Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten lähetäthän hakemuksen palkkatoiveineen pikaisesti.


Tutustu meihin lisää:

Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter
YouTube

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.