Java/Javascript Lead

Kategoria: Development/Engineering
City: Helsinki, Uusimaa, Suomi
Position ID: J0519-1109
Työsuhteen muoto: Kokoaikainen

Position Description

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on 70 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

Haluatko ohjelmistokehityksen huipulle? Oletko valmis ottamaan seuraavan askeleen urallasi ja siirtymään vastuulliseen rooliin kehitystiimin leadiksi?

Tässä tehtävässä tarjoamme kokeneelle Java/Javascript kehittäjälle/arkkitehdille mahdollisuuden vaikuttamaan omaan työnkuvaan ja tiimin toimintatapoihin menestyvässä, määrätietoisessa ja kansainvälisessä työyhteisössä. Toivomme että olet asiantuntija, jolla on sekä Java/Javascript-, että ketterää menetelmäosaamista, sekä jatkuvaa halua kehittyä alan uusimpien teknologioiden parissa. Tiimissä työskentelemme ketterien menetelmien avulla (Scrum, DevOps, SAFe), ja tehtävät ovat pääsääntöisesti asiakkaillemme toteutettavissa online-, webshop- ja itsepalvelujärjestelmien kehityshankkeissa. Osaamistasosta ja roolista riippuen olet mukana asiakasprojekteissa määrittelyvaiheesta aina toteutukseen saakka.

Kuka olet?

Arvostamme jos sinulla on kokemusta konsultoinnista ja/tai asiakasprojekteista, sekä halua työskennellä asiakasrajapinnassa monikansallisessa tiimissä. Saatat tuntea myös modernin ohjelmistotuotannon menetelmiä, kuten versionhallinta, infrastruktuuriautomaatio, testiautomaatio, virtualisointi ja jatkuva integrointi. Ei olisi myöskään pahitteeksi, jos on myös kokemusta moderneihin arkkitehtuureihin ja tekniikoihin perustavista sovelluksista (esim. REST, microservices, Web services).

Työskentelet suunnitelmallisesti ja haluat tehdä laadukasta jälkeä, ja sinulta löytyy can-and-will-do- asennetta. Toivomme että kyseenalaistat valmiita ratkaisuja, ja osaat toimia vastuullisesti osana asiantuntijatiimiä. Toimimme kansainvälisissä monitoimittajaprojekteissa useiden sidosryhmien kanssa suomeksi ja englanniksi, joten toivomme, että pystyt kommunikoimaan sujuvasti kummallakin kielellä ja omaat palveluhenkisen mindsetin.

Odotamme, että sinulla on osaamista ainakin joistain seuraavista:
• Useamman vuoden kokemus Java/Java EE -standardin mukaisesta ohjelmien suunnittelusta ja toteutuksesta.
• Avoimen lähdekoodin työkaluista ja tekniikoista
• Kattava kokemus modernista web-kehityksestä ja teknologioista (esim. HTML5, JavaScript, ReactJS, AngularJS, Node.js)
• Käytännön kokemusta ketteristä menetelmistä (Scrum, DevOps, SAFe).

Mitä me tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle keskeisen paikan tiimissä, jossa arvostetaan toisten asiantuntijuutta ja pidetään kiinni hyvästä työilmapiiristä. Meillä on asiakkaina toimialojensa johtavia yrityksiä, ja teknologiakumppanit tekevät alan johtavia palveluita ja ratkaisuja.

Arvostamme alan uusimpien teknologioiden ja suuntauksien osaamista ja siksi CGI tarjoaa myös erittäin hyvän mahdollisuuden kehittyä huippuammattilaiseksi kattavien koulutusmahdollisuuksien kautta. CGI:llä teet työtä kansainvälisessä yrityksessä, jossa arvostetaan jokaisen yksilön asiantuntijuutta ja joka tarjoaa kehittymis- ja oppimismahdollisuuksia sekä Suomessa, että konsernimme muissa maissa. Oma tehtäväsi on räätälöitävissä asiantuntemuksesi ja urapolkutavoitteidesi mukaan. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.

Miten haet paikkaa?
Jos innostuit, ilmianna itsesi meille niin tutustutaan! Kysy lisätietoja tehtävästä puhelimitse Mikko Nuutiselta, (puh. 0405598426). klo 15-16 välisenä aikana keskiviikkoisin 15.5, 22.5, 29.5 tai 5.6.

Jos taas olet näillä puheilla valmis hakemaan tehtävään, lähetä hakemuksesi meille tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa http://www.cgi.fi/rekrytointi klikkaamalla tehtävänkuvauksessa painiketta I'm Interested 07.06.2019 mennessä! Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten lähetäthän hakemuksen palkkatoiveineen pikaisesti.

Eikö paikka tuntunut omalta? Ei hätää, meillä CGI:llä on useampi paikka auki ja tähän samaan tiimiin kaivataan vahvistusta myös Java/Javascript devaajan muodossa! Linkki positioon löytyy täältä: Java/Javascript Developer

Tutustu meihin lisää:

Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter
YouTube

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.