Sr.Project Manager, Banking

Kategoria: Liiketoiminnan konsultointi, strategia ja digitalisaatio
City: Espoo, Uusimaa, Suomi
Position ID: J0519-0515
Työsuhteen muoto: Kokoaikainen

Position Description

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on 74 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

Toimintamme kasvaessa tarvitsemme lisävahvistusta, ja haemme nyt projektipäällikkönä työskentelemään pankkitoimialan asiakkaissamme. Tulet sijoittumaan meidän CGI Financial Services –liiketoimintaan ja sen pankkitoimialayksikköön. Tämä yksikkö vastaa CGI:n pankkitoimialan asiakkaista ja CGI:n palveluista näille asiakkaille. CGI on Finanssitoimialan IT-palveluissa johtava toimija sekä Suomessa että globaalisti.

Meillä pääset mukaan kansainväliseen liiketoimintaan ja kartuttamaan kokemustasi toimimalla yhdessä liiketoiminta-asiantuntijoiden sekä eri teknologioiden ammattilaisten kanssa.


Millaista osaamista toivomme sinulta?

• End-to-end arvoketjun vahvaa ajantasaista osaamista vähintään yhdessä seuraavista osa-alueista:
o Transaction Banking
o Retail Banking
o Corporate Banking
o Varainhoito

• Usean vuoden ajalta kokemusta projektien läpiviennistä projektipäällikkönä pankkitoimialalla

• Kykyä toimia pankkiasiakkaissa konsulttina eri rooleissa

• Kokemusta ja osaamista määrittelytyöstä sekä tuotteiden ja palveluiden määrittelystä ja kehittämisestä.

• Kykyä toimia myynnin tuessa CGI:n pankkipalveluiden asiantuntijana
o Valmiita relevantteja kontakteja pankkeihin ja/tai muuhun asiakas- ja kumppaniverkostoon
o Kykyä tunnistaa uusia liiketoimintamahdollisuuksia
o Kykyä löytää CGI:n pankkitoimialan palveluista asiakkaille parhaita ratkaisuja

• Sujuvaa suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa

Tarjoamme sinulle

• Merkityksellisen työn ja mielenkiintoiset työtehtävät: Pääset haastaviin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
• Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
• Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.
• Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit

Kiinnostuitko?

Jos innostuit, ilmianna itsesi meille niin tutustutaan! Lisätietoja tehtävästä antaa: Susanna Sacklen, +358 40 820 1991, susanna.sacklen@cgi.com
Lähetä hakemuksesi meille tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa http://www.cgi.fi/rekrytointi klikkaamalla tehtävänkuvauksessa painiketta I'm Interested 30.09.2019 mennessä! Haethan kuitenkin nopeasti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydettyä.


Tutustu meihin lisää:

Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter
YouTube

Skills

  • English
  • Finnish

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.