Cloud Architect

Kategoria: IT-arkkitehtuuri
City: Helsinki, Uusimaa, Suomi
Position ID: J0420-0286
Työsuhteen muoto: Kokoaikainen

Position Description

Etsimme Cloud Arkkitehtejä liittymään CGI Digital Insights tiimiimme. Meillä on jo kokemusta asiakkaittemme perinteisten dataratkaisujen viemisestä pilviratkaisuiksi sekä suoraan pilviympäristöön rakennetuista innovatiivisista ratkaisuista. Nyt olemme laajentamassa tätä tekemistä ja tarvitsemme kokeneita Cloud Arkkitehtejä skaalamaan operaatioitamme.

Hakemassamme roolissa suunnittelet ja rakennat pilvipohjaisia data – ja analytiikkaratkaisuja asiakkaillemme, ehdotat innovatiivisia uusia tapoja hyödyntää dataa liiketoiminnan tukemiseen ja uudistamiseen. Toimit asiakashankkeissamme sekä myynnintuki- että toteutusrooleissa.


Cloud Arkkitehtina odotamme sinulta:

• laajaa kokemus erilaisista toteutustavoista ja arkkitehtuureista datan ja analytiikan hyödyntämisessä pilvipohjaisilla ratkaisuilla
• hyvää tietotasoa data- ja analytiikkapalveluista AWS pilvessä ja mahdollisesti myös muilla pilvialustoilla
• ketterän tekemisen hyödyntämistä normaalina tekemisen tapana datan hyödyntämisessä
• osallistumista asiakkaiden tarpeiden kirkastamiseen sekä niihin parhaiten soveltuva ratkaisun löytämiseen
• kokemusta AWS alustaan perustuvista data – ja analytiikkaratkaisujen asiakastoimituksista
• Ohjelmointitaidot (esim. Python, Java, node.js, C#, shell-skriptit jne.)

Lisäksi arvostamme kokemustasi seuraavilla alueilla:

• Datan mallinnus (esim. Data Vault)
• DevOps / DataOps
• Presales-rooli ja asiakkaiden RFx-prosessit

Työskentelet Helsingin toimistossamme, joka tarjoaa erinomaiset puitteet työskentelyyn. Myös ajoittainen etätyöskentely on mahdollista.

Vaikka CGI Digital Insights tiimi on osa suurta yritystä, toteutamme vahvasti omaa visiotamme tuottaaksemme asiakkaillemme arvoa innovatiivisella datan ja analytiikan hyödyntämisellä. Haluamme sinut toteuttamaan tuota visiota sekä muokkaamaan tapaa jolla menemme kohti menestystä yhdessä asiakkaittemme kanssa.

Tarjoamme sinulle

• Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
• Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
• Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.
• Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Director Consulting Services Markku Väänänen +358 40 146 7358.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Haethan viipymättä, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja etenemme rekrytointiprosessissa heti sopivan kandidaatin löydyttyä.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

Skills

  • Business Architecture

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.