Senior Project Manager

Kategoria: Projektinhallinta
City: Helsinki, Uusimaa, Suomi
Position ID: J0419-1154
Työsuhteen muoto: Kokoaikainen

Position Description

Toimintamme kasvaessa etsimme uusia osaajia menestyvään joukkoomme. Haemme nyt myynnillistä projektipäällikköä IPS-yksikköömme. IPS-yksikkömme tarjoaa toimialariippumattomia ratkaisuja ja palveluita muun muassa henkilöstöhallinnon, työajanhallinnan, palkanlaskennan ja taloushallinnon alueilla.

Projektipäällikkönä tehtäviisi kuuluu käyttöönottoprojektien läpivienti menestyksekkäästi aikataulussa yhdessä projektitiimin kanssa. Hoidat projektien muutoshallinnan kautta projektiin lisämyyntiä ja osallistut myyntiprojekteihin asiantuntijana. Toimit asiakkaan projektipäällikön kanssa projektin läpi viejänä ja osallistut projektin ohjausryhmiin projektin esittelijänä.

Tehtävän sijaintipaikka on pääkonttorillamme Helsingissä.

Tarjoamme sinulle

Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.
Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.

Näin menestyt kanssamme

Menestyäksesi kanssamme sinulla tulisi olla:

• Kokemusta projektipäällikkönä toimisesta
• IPMA-C, PMP tai Prince 2 – sertifikaatit katsotaan eduksi
• Hyvät asiakassuhdetaidot ja asiakaslähtöinen työote
• Erinomaiset myynnilliset taidot ja kykyä vaikuttaa asiakkaan päätöksentekoon
• Erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot
• Positiivinen, innostunut ja ratkaisukeskeinen asenne
• Halua kehittää, ideoida ja löytää uusia tapoja toimia
• Analyyttisyyttä ja ongelmanratkaisutaitoja
• Aktiivista ja oma-aloitteista työskentelyotetta
• Erinomaiset kommunikointitaidot sekä suomeksi että englanniksi
• Tehtävään soveltuvaa AMK- tai yliopistotutkintoa

Katsomme eduksi myös kokemuksen ketteristä toimintamalleista (esim. Scrum, SAFe). Henkilökohtainen ura- ja kehityspolkusi rakennetaan perustuen osaamiseesi ja kiinnostukseesi.

Kiinnostuitko?

Meillä CGI:llä työntekijät eivät ole vain työtekijöitä, vaan membereitä jotka pääsevät mukaan omistamaan yritystä ja vaikuttamaan asioihin todella. Olemme aina halukkaita kuulemaan uusista talenteista, joten ota rohkeasti seuraava askel ja hae mukaan CGI-memberiksi!

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Hae tehtävää mahdollisimman pian, mutta viimeistään 31.07.2019.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

Skills

  • Software as a Service

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.