Java-kehittäjä

Kategoria: Kehitystyö
City: Helsinki, Tampere, Riihimäki, Uusimaa, Suomi
Position ID: J0419-0949
Työsuhteen muoto: Kokoaikainen

Position Description

Toimintamme kasvaessa etsimme uusia osaajia menestyvään joukkoomme. Haemme nyt vähän kokeneempaa Java-kehittäjää työskentelemään toimialariippumattomien ratkaisujen kanssa.

CGI:n toimialariippumattomat ratkaisut ovat markkinajohtajia useilla eri osa-alueilla. Portfoliomme sisältää aina julkishallintoon sovitetuista substanssijärjestelmistä, kuluttajille suunnattuihin yleisiin palveluihin. Pääset työskentelemään Suomessa kehittämien ja ylläpitämien omien tuotteiden parissa, jotka ovat vahvasti laajenemassa muihin CGI maihin.

Tässä työtehtävässä tulet toimimaan osana globaalia tuotekehitystiimiä, käyttäen ketteriä työmenetelmiä ja uusimpia teknologioita. Sovelluskehityksen lisäksi osallistut lisäksi uusien versioiden suunnitteluun, määrittelyyn ja testaukseen.

Paikkakunnista potentiaalisimmat ovat Helsinki, Riihimäki ja Tampere, mutta meitä on ympäri Suomen, joten älä anna paikkakunnan estää hakua pesteihin!

Näin menestyt kanssamme

Haluat toimia osana isoa globaalia tuotekehitystiimiä. Työskentelet mielelläsi ryhmässä, mutta pystyt myös itsenäiseen työskentelyyn. Pystyt joustamaan tarpeen mukaan, jolloin CGI pystyy joustamaan vastavuoroisesti.

Sinulla on:

• Kokemusta Java EE ja ennen kaikkea halu kasvaa timanttiseksi Java EE ammattilaiseksi
• Hyvä englannin kieli puhuttuna ja kirjoitettuna
• Hyvät vuorovaikutus ja ryhmätaidot

Katsomme eduksesi:

• Design taitoa
• Angular tai vastaavaa osaamista

Tarjoamme sinulle

Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.
Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.

Kiinnostuitko?

Meillä CGI:llä työntekijät eivät ole vain työtekijöitä, vaan membereitä jotka pääsevät mukaan omistamaan yritystä ja vaikuttamaan asioihin todella. Olemme aina halukkaita kuulemaan uusista talenteista, joten ota rohkeasti seuraava askel ja hae mukaan CGI-memberiksi!

Lisätietoja tehtävästä antaa Kimmo Pyhäjärvi, Director Consulting Services, puh. +358 50 394 9567.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

Tutustu meihin lisää:

• Facebook: www.facebook.com/CGIFI/
• Instagram: www.instagram.com/cgi_fi/
• LinkedIn: www.linkedin.com/company/cgi
• Twitter: www.twitter.com/cgi_fi
• YouTube: www.youtube.com/user/CGISuomi

Skills

  • English

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.