Progressive Web App (PWA) Developer

Kategoria: Kehitystyö
City: Helsinki, Uusimaa, Suomi
Position ID: J0419-0579
Työsuhteen muoto: Kokoaikainen

Position Description

Toimintamme kasvaessa etsimme uusia osaajia menestyvään joukkoomme. Haemme sinua, jolla on halua kehittää monipuolisia ja vaikuttavia PWA & mobiilisovelluksia asiakkaidemme tarpeiden pohjalta. Arvostamme erityisesti Angular/Ionic/React/React Native-osaamista ja back-end puolelta kokemusta moderneista teknologioista, kuten NodeJS.

PWA Developer tehtävässä tukenasi on kokeilunhaluinen ja dynaaminen tiimi, joka työskentelee ketterin menetelmin ja rennolla työotteella. Tekemistä kuvastaa vahva oppimisen ja kokeilun kulttuuri. Tästä syystä myös tiimityytyväisyytemme on korkea ja vaikka olemme osana isoa organisaatiota, mahdollistaen vakauden ja vahvan IT-infrastruktuurin, pidämme huolta, että päivittäinen työ on joustavaa ja ketterää.

PWA Developer työssä toimit lähellä asiakasta ja osana taitavaa agile-tiimiä. Työhösi kuuluvat uusien digitaalisten palveluiden suunnittelu, toteutus, testaus, ylläpitotehtävät sekä asiakkaiden konsultointi.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä suomen että englannin kielen taitoa. Parhaiten sovit tehtävään, jos sinulla on halua laajentaa osaamistasi, haluat olla osana mobiiliratkaisujen osaavinta joukkoa ja sinulla kiinnostusta rennon työilmapiirin rakentamiseen.

Tehtävän sijaintipaikka on pääkonttorimme Helsingin Pitäjänmäellä.

Tarjoamme sinulle

Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.
Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.

Kiinnostuitko?

Meillä CGI:llä työntekijät eivät ole vain työtekijöitä, vaan membereitä jotka pääsevät mukaan omistamaan yritystä ja vaikuttamaan asioihin todella. Olemme aina halukkaita kuulemaan uusista talenteista, joten ota rohkeasti seuraava askel ja hae mukaan CGI-memberiksi!

Lisätietoja tehtävästä antaa Director, Mobile Solutions, Tero Laitila, puh. +358 50 592 9540.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.