Sovelluskehittäjä

Kategoria: Kehitystyö
City: Helsinki/Tampere/Kuopio, Uusimaa, Suomi
Position ID: J0419-0556
Työsuhteen muoto: Kokoaikainen

Position Description

Haluatko olla kehittämässä suomalaista kansanterveyttä ja vähentämässä ruokahävikkiä? Toimintamme kasvaessa tarvitsemme lisävahvistusta ja etsimme nyt uusia osaajia menestyvään joukkoomme. Olisiko sinusta meidän .NET sovelluskehittäjäksi toiminnanohjausjärjestelmän kehitystehtäviin työskentelemään Aromi-ratkaisuiden parissa?

Aromi kattaa kaikki ruokapalvelun prosessit myynnistä toimitukseen, raaka-aineiden tilauksista tuotantoon sekä tietojen julkaisuun ruokailijalle. Aromissa hävikin hallinta on otettu huomioon kaikissa ruokatuotannon vaiheissa. Sovellus tekee satokauden kasvisten käytön helpoksi ruokalistasuunnittelussa ja vähentää näin ympäristön kuormitusta. Katso lisää täältä

Etsimämme henkilö tulee toimimaan sovelluskehittäjänä, suunnittelijana ja toiminnallisena määrittelijänä eri projekteissa sekä on mukana tuotekehityksessä miettimässä uusia ratkaisuja. Tehtäviin kuuluu myös asiakasrajapinnassa toimimista, joten toivomme sinun viihtyvän ihmisten parissa. Meillä pääset mukaan innovatiiviseen ja osaavaan joukkoon kehittämään tulevaisuuden ratkaisuja asiakkaiden ja asiantuntijoidemme kanssa.

Työskentelypaikkasi voi olla Helsingissä, Tampereella tai Kuopiossa sillä Aromi-ratkaisuiden parissa työskentelevä tiimi on levittäytynyt näille paikkakunnille.

Tarjoamme sinulle

Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.
Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.

Näin menestyt kanssamme

Menestyäksesi kanssamme sinulla tulisi olla:

• Aktiivista, oma-aloitteista ja sitoutunutta otetta työntekoon
• Hyvää yhteistyökykyä
• Asiakaspalvelukokemusta ja sopivaa asennetta
• Riittävää teknistä osaamista (.NET, ASP.NET, C#, HTML5, Entity Framework, IIS, SQL)
• Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista

Lisäksi arvostamme:

• Kokemusta ja ennen kaikkea ymmärrystä toiminnanohjausjärjestelmistä
• Mahdollista aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
• Kokemusta ketteristä projektimenetelmistä

Kiinnostuitko?

Meillä CGI:llä työntekijät eivät ole vain työtekijöitä, vaan membereitä jotka pääsevät mukaan omistamaan yritystä ja vaikuttamaan asioihin todella. Olemme aina halukkaita kuulemaan uusista talenteista, joten ota rohkeasti seuraava askel ja hae mukaan CGI-memberiksi!

Lisätietoja tehtävästä antaa Tero Pollari, puh. +358 50 410 2450.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

Skills

  • Finnish

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.