DevOps Engineer

Kategoria: Kehitystyö
City: Helsinki, Uusimaa, Suomi
Position ID: J0319-2435
Työsuhteen muoto: Kokoaikainen

Position Description

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on 74 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa osoitteessa cgi.fi

DevOps Engineer

Haussa on nyt DevOps Engineer asiakkaamme vakuutusalueen perusjärjestelmäuudistushankkeeseen vahvistamaan hankkeen System-tiimiä. Tässä hommassa pääset hyödyntämään ja testamaan jatkuvasti kehittyviä ja uudistuvia kehitysympäristöjen käyttöä ja hallintaa. Sinulle on varattu tärkeä rooli uuden perusjärjestelmän rakentamisessa yhdessä monikansallisen tiimin sekä kumppaniemme ja asiakkaamme kanssa.

Pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluu:
• Ohjelmistokehityshankkeessa työskentely, päävastuualueena DevOps-työ
• Infran hallinnan kehittäminen ja automatisointi
• Asiakkaan kehitysympäristön kehitystyökalut ja kehittäjien tukeminen niiden käytössä
• Tehokkuuden ja automatisoinnin edistäminen kehitystyökalujen ja -ympäristöjen käytössä
• Liiketoiminnan ja vaatimusten hallinnan tukeminen

Työskentelypaikkasi on konttorillamme Helsingin Pitäjänmäessä ja asiakkaamme toimitiloissa pk-seudulla.


Tarjoamme sinulle

Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osakeohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.
Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.


Sinua auttaa pärjäämään kanssamme

• 3-5 vuoden kokemus ohjelmistokehitysalalta, erityisesti ohjelmisto- ja järjestelmienkehitys ja –toteutustehtävistä, infran ja kehitystyökalujen parissa
• DevOps -ympäristöihin ja työkaluihin liittyvää teknologiaosaamista ja kokemus jostakin seuraavista:
o JBoss, Windows, MS SQL serverit
o Red Hat Linux OS
o kokemus kehitysprosessin automatisoinnista, esim. Jenkins, CA Continuous Delivery Director (CDD) tai Release Automation -työkalut
o Git
o Splunk
o Monitorointityökalut Nagios Check MK ja Grafana
o kokemus sekä pilvi- että on-premise-kehitysympäristöistä.

Eikä meitä haittaa jos sinulla on aikaisempaa kokemusta offshoren/nearshoren kanssa työskentelystä tai vahinkovakuutusjärjestelmistä ja integraatioympäristöstä.

Eikä huolta vaikket täyttäisi kaikkia vaatimuksia. Uskomme että oikealla asenteella ja hyvällä draivilla pääsee pitkälle!


Kiinnostuitko?

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta I'm Interested. Haethan mahdollisimman pian, sillä käymme hakemuksia läpi sitä mukaa, kun niitä saapuu.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.


Tutustu meihin lisää:

Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter
YouTube

#LI-DNP

Skills

  • SQL
  • MS SQL Server
  • Linux
  • Application Deployment
  • JBoss
  • System Administration
  • Jenkins

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.