Ohjelmistokehittäjiä Finanssialalle

Kategoria: Kehitystyö
City: Helsinki, Uusimaa, Suomi
Position ID: J0319-1025
Työsuhteen muoto: Kokoaikainen

Position Description

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on 77 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

Finanssialan yksikkömme kehittää yhteistyössä suuren finanssialan ryhmän kanssa uusia palveluita ja sovelluksia suuressa mittakaavassa. Tavoitteemme on aina toimittaa alan ja ajan parasta digitaalista palvelua toimintavarmasti ja ketterästi. Meillä työntekijät pääsevät toteuttamaan uusia kokemuksia suurelle määrälle asiakkaita. Haemme uusia tekijöitä ketterään ohjelmistokehitykseen, sekä UI- että liiketoimintapalvelupuolelle. Kaikkiin työtehtäviin palkattavat henkilöt tulevat toimimaan osana toteutustiimejä, joissa tehdään asiakkaan linjauksien mukaisia merkittäviä kokonaisuuksia vaihtelevissa digitalisaatiohankkeissa.
Tarjoamme työntekijöillemme kilpailukykyisen palkan ja mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhönsä ja työkalujen valintaan. Tuemme työtekijöidemme urakehitystä ja kannustamamme osallistumaan koulutuksiin mahdollistaen jokaiselle yksilöllisen urakehityksen. Työntekijät ovat suurin voimavaramme ja siksi pidämme heistä hyvää huolta. Yksikkömme toimipiste sijaitsee Helsingin Pitäjänmäessä, hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Työtä tehdään usein myös asiakkaan tiloissa Vallilassa. Sinun ei tarvitse hallita kaikkia mainittuja teknologioita vaan tärkeää on oikea asenne uuden oppimiseen ja hyvä pohja alan opinnoista, ja/tai työkokemuksesta vastaavaantyyppisten teknologioiden parista.

Tarvitsemme seuraavanlaisia kehittäjiä:

UI-kehittäjiä

Tulet toimimaan osana kehitystiimiä, jossa pääset toteuttamaan nykyaikaisia responsiivisia käyttöliittymiä uusilla teknologioilla ja ketterillä menetelmillä. Kaikki tiimimme työskentelevät monipuolisten asiakasprojektien parissa, luoden finanssialan palveluita suurelle määrälle loppukäyttäjiä.

UI-kehittäjänä sinulta odotetaan tuntemusta alan työkaluista ja teknologioista. Olet oma-aloitteinen ja osaat kommunikoida sujuvasti työstäsi suomeksi ja englanniksi. Omaat tarkan visuaalisen silmän ja tinkimättömät laatukriteerit.

Kannustamme sinua hakemaan, kun - Sinulla on alaan soveltuva tutkinto, opintosi ovat loppusuoralla tai omaat alalta työkokemusta - Sinulla on vahva tietotaito käyttöliittymien kehittämisestä - Avaintaitoja: Responsiivinen web-kehittäminen, Javascript, TypeScript, CSS3, modernit sovelluskehykset (ReactJS, AngularJS, Knockout), HTML 5

Arvostamme myös kokemusta pilvialustoista (erityisesti AWS CloudFormation, CDK), automaatiotestauksesta, Grunt/Gulp, NodeJS, yksikkötestauksesta, Jade/Pug, Jenkins/Maven tai REST/Json/http.


Java-kehittäjiä

Osaat, ja haluat toimia osana ketterää tiimiä toteutettaessa projekteja soveltuvin ketterin menetelmin. Olet itseohjautuva, sekä oma-aloitteinen ja innokas tutkimaan ja ratkaisemaan ongelmia. Tunnet Java-teknologioita ja myös Javan liiketoimintapalveluiden kehittämistä (esim. Java EE tai Spring). Olet kykenevä ja innostunut testaamaan omat koodisi. Sinulla on kokemusta Java-sovelluskehikoista (esim. Spring).
Kannustamme sinua hakemaan, kun - Sinulla on alaan soveltuva tutkinto, opintosi ovat loppusuoralla tai omaat alalta työkokemusta - Sinulla on vahva tietotaito liiketoimintapalveluiden kehittämisestä - Haluat oppia uutta - Olet oma-aloitteinen
- Avaintaitoja: Java / J2EEMaven, yksikkötestaus, sovelluskehikot, automaatiotestaus,

Arvostamme myös kokemusta pilvialustoista (erityisesti AWS CloudFormation, CDK), tietokantaintegraatioista, data mallinnuksesta ja REST:stä.

Full stack –kehittäjiä

Full stack -kehittäjänä sinulta odotetaan hyvää yleisymmärrystä sovellusarkkitehtuurin kaikista kerroksista ja siitä, miten ne kommunikoivat keskenään. Työtehtävien pääpaino on Java-palveluissa ja JavaScript-sovelluskehyksissä, jotka ovat sinun vahvimpia osa-alueitasi. Tähtäät korkeaan laatutasoon, ja koodatessa otat huomioon myös testattavuuden, luettavuuden sekä uudelleenkäytettävyyden Osaat kommunikoida ongelmat sekä niiden ratkaisut selkeästi suomeksi ja englanniksi. Pystyt myös toimimaan itsenäisesti ja selvität asioita proaktiivisesti.
Kannustamme sinua hakemaan, kun - Sinulla on alaan soveltuva tutkinto, opintosi ovat loppusuoralla, tai omaat alalta työkokemusta - Sinulla on vahva tietotaito full stack -kehittämisestä - Haluat oppia uutta ja kehittää ammattitaitoasi - Hallitset kattavan kokonaisuuden UI- ja backend-kehittämisen taitoja
- Pilvialustojen (erityisesti AWS) kokemus, osaaminen ja sertifikaatit ovat merkittävä lisäetu


Kiinnostuitko?

Hienoa, haluamme kuulla sinusta lisää! Jos mieltäsi askarruttaa jokin, ethän epäröi ottaa yhteyttä meihin.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
UI-kehittäjä: Tomi Sajaniemi, tomi.sajaniemi@cgi.com, 040 840 8646
Java- ja Full stack- kehittäjä: Ilkka Nissinen, ilkka.nissinen@cgi.com, 040 536 4429

Työsuhdeasioista voit olla yhteyksissä:
Marko Orasaari, marko.orasaari@cgi.com, 040 8671133 ja Sami Ekholm, sami.ekholm@cgi.com, 040 172 2923

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa http://www.cgi.fi/rekrytointi.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja etenemme rekrytointiprosessissa heti sopivien kandidaattien löydyttyä. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 24.11.2019.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

Tutustu meihin lisää:
Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter
YouTube

#LI-DNP

Skills

  • Java
  • JavaScript

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.