Ohjelmistokehittäjiä Finanssialalle

Kategoria: Development/Engineering
City: Helsinki, Uusimaa, Suomi
Position ID: J0319-1025
Työsuhteen muoto: Kokoaikainen

Position Description

Ketterää kehittämistä suuressa skaalassa.

CGI on vakaa, vahva ja kasvava IT:n ja liiketoiminnan konsulttiyritys. Työllistämme maailmanlaajuisesti yli 74 000 asiantuntijaa. Yksikkömme kehittää yhteistyössä OP-ryhmän kanssa finanssisalan uusia palveluita ja sovelluksia suuressa mittakaavassa. Tavoitteemme on aina toimittaa alan ja ajan parasta digitaalista palvelua toimintavarmasti ja ketterästi. Meillä työntekijät pääsevät toteuttamaan uusia kokemuksia suurelle määrälle asiakkaita.

Haemme uusia tekijöitä ketterään ohjelmistokehitykseen, sekä UI- että liiketoimintapalvelupuolelle. Kaikkiin työtehtäviin palkattavat henkilöt tulevat toimimaan osana toteutustiimejä, joissa tehdään asiakkaan linjauksien mukaisia merkittäviä kokonaisuuksia suurissa digitalisaatiohankkeissa.

Tarjoamme työntekijöillemme kilpailukykyisen palkan ja mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhönsä ja työkalujen valintaan.

Tuemme työtekijöidemme urakehitystä ja kannustamamme osallistumaan koulutuksiin mahdollistaen jokaiselle yksilöllisen urakehityksen. Työntekijät ovat suurin voimavaramme ja siksi pidämme heistä hyvää huolta.

Yksikkömme toimipiste sijaitsee Helsingin Pitäjänmäessä, hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Työntekijämme sijoittuvat toimistollemme orientointijakson ajan, jonka jälkeen työtehtäviä tullaan tekemään ajoittain OP-ryhmän tiloissa Vallilassa.


Haemme nyt kasvavaan joukkoomme

Java-kehittäjää

Osaat ja haluat toimia osana ketterää tiimiä toteutettaessa projekteja soveltuvin ketterin menetelmin. Olet itseohjautuva sekä oma-aloitteinen ja innokas tutkimaan ja ratkaisemaan ongelmia. Tunnet Java-teknologioita ja myös Javan liiketoimintapalveluiden kehittämistä (esim. Java EE tai Spring).

Kannustamme sinua hakemaan, kun:
- Sinulla on alaan soveltuva tutkinto, opintosi ovat loppusuoralla tai omaat alalta työkokemusta
- Sinulla on vahva tietotaito liiketoimintapalveluiden kehittämisestä
- Haluat oppia uutta
- Olet oma-aloitteinen

Avaintaitoja:
Java / J2EE, Maven, Yksikkötestaus, Automaatiotestaus, Sovelluskehikot

Arvostamme myös kokemusta seuraavista kokonaisuuksista:
Database integration, Data modelling, RESTful services


Full stack -kehittäjää

Full stack -kehittäjänä sinulta odotetaan hyvää yleisymmärrystä sovellusarkkitehtuurin kaikista kerroksista ja siitä, miten ne kommunikoivat keskenään. Työtehtävien pääpaino on Java-palveluissa ja JavaScript-sovelluskehyksissä, jotka ovat sinun vahvimpia osa-alueitasi.

Tähtäät korkeaan laatutasoon, ja koodatessa otat huomioon myös testattavuuden, luettavuuden sekä uudelleenkäytettävyyden Osaat kommunikoida ongelmat sekä niiden ratkaisut selkeästi suomeksi ja englanniksi. Pystyt toimimaan itsenäisesti ja selvität asioita proaktiivisesti.

Kannustamme sinua hakemaan, kun
- Sinulla on alaan soveltuva tutkinto, opintosi ovat loppusuoralla, tai omaat alalta työkokemusta
- Sinulla on vahva tietotaito full stack -kehittämisestä
- Haluat oppia uutta ja kehittää ammattitaitoasi
- Hallitset kattavan kokonaisuuden UI- ja backend-kehittämisen taitoja


Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävistä antavaa Director, Consulting Services, Kristian Hampf, 050 397 8447.

Hae tehtäviä rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 30.4.2019 osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta I'm Interested. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, jos jokin tehtävistä vaikuttavaa kiinnostavalta.


Tutustu meihin lisää:

Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter
YouTube

Skills

  • Java
  • JavaScript

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.