Ohjelmistokehittäjä

Kategoria: Kehitystyö
City: Turku, Uusimaa, Suomi
Position ID: J0220-1501
Työsuhteen muoto: Kokoaikainen

Position Description

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on yli 74 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.


Tule mukaan kehittämään suomalaisten hyvinvointipalveluita!

Haemme ohjelmistokehittäjää mukaan tiimiin, joka kehittää asiointiratkaisuja terveydenhuoltoon, sosiaalipalveluihin ja varhaiskasvatuksen sekä tuottavuusratkaisuja terveydenhuollon ammattilaisille.

Pääset toimimaan osana ammattitaitoista tiimiä, jonka jäsenet tukevat toisiaan. Pääset syventämään ammattitaitoasi mielenkiintoisten ja vaihtelevien työtehtävien kautta rennossa mutta osaavassa ja kunnianhimoisessa ympäristössä. Työtehtävät rakentuvat niin kehitys- kuin käyttöönottoprojekteista sekä ratkaisujen ylläpidosta ja jatkokehityksestä. Ketterät menetelmät sekä SAFe-malli ovat tiimin käytössä ja teknologiat joita käytetään edustavat ajanhenkeä.

Tarjoamme sinulle

• Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
• Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
• Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.
• Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.

Näin menestyt kanssamme

Tehtävään haetaan senior-tason osaajaa, vähintään 5-10 vuoden kokemuksella seuraavista/vastaavanlaisista teknologioista:

• Java (Vaadin)

• Angular

• Linux-ympäristöt

• Web-kehittämisen perusteet hallussa, kuten TCP/IP, HTTP, HTML and CSS

• Ymmärrystä CI/CD-putkista

• Konttiteknologiat (Kubernetes)

• Kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi

• Alempi korkeakoulututkinto (yo/amk) luetaan eduksi


Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Markus Knuuttila, 050 3459044.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Viimeinen hakupäivä on 09.08.2020. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja etenemme rekrytointiprosessissa heti sopivan kandidaatin löydyttyä.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

Tutustu meihin lisää:

Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter
YouTube

Skills

  • Java
  • Web Development
  • Vaadin

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.