Future Talent Trainee, Telecom kehittäjä

Kategoria: Kehitystyö
City: Lahti, Uusimaa, Suomi
Position ID: J0220-1141
Työsuhteen muoto: Harjoittelu

Position Description

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on 77 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

Oletko kiinnostunut uusimmista teknologioista ja digitalisaation tuomista mahdollisuuksista? Haluatko työskennellä kansainvälisessä IT-alan yrityksessä ja olla mukana muuttamassa maailmaa uusilla innovaatioilla? Lähde mukaan Future Talent -traineeohjelmaamme!

Toimintamme kasvaessa etsimme uusia osaajia menestyvään joukkoomme. Haemme nyt korkeakouluopintojen loppuvaiheessa olevia opiskelijoita ja vastavalmistuneita CGI:n Future Talent -traineeohjelmaan. Future Talent -harjoittelu tarjoaa sinulle loistavan startin urallesi ja mahdollisuuden työllistyä harjoittelun jälkeen meille vakituiseksi työntekijäksi!

Me CGI:llä etsimme Lahden toimipisteelle uusia junior-tason talentteja Telecom domainissa toimivan yrityksen asiakasprojektiin, parantamaan asiakaskokemusta teknologian keinoin. Tehtävänäsi perehdytyksen jälkeen, on omien taitojesi puitteissa tehdä ohjelmistokehitystä sekä tehdä ylläpito ja tukitehtäviä asiakkaamme mobiiliverkonvalvontajärjestelmän parissa. Sinua tukemassa on dynaaminen tiimimme, joka koostuu asiantuntijoista ja kehittäjistä Lahdesta, Helsingistä sekä Jyväskylästä.

Etsimämme henkilö on opintojensa loppuvaiheessa, vastavalmistunut tai jo vuoden tai pari työelämään tutustunut työntekijä, sekä mobiiliverkoista ja telecom-alueesta kiinnostunut kehittäjä/asiantuntija. Sinua kiinnostavat uudet verkkoteknologiat sekä ohjelmointi ja haluat itse olla mukana kehityksen kärjessä. Innostut teknisten haasteiden ratkaisemisesta ja asiakkaan operatiivisen toiminnan tukemisesta.

Tehtävän sijaintipaikka on Lahti. Harjoittelu on palkallinen ja määräaikainen (6kk), mutta toivomme löytävämme pidempiaikaisen työntekijän, joka jatkaa meillä harjoittelun jälkeen.

Näin menestyt kanssamme

Toivomme sinun olevan opintojesi loppuvaiheessa tai vastavalmistunut (esim. teknillinen koulutus). Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo hieman kokeneempi osaaja. Tärkeintä on kuitenkin innostunut asenne ja aito halu oppia uutta. Olet yhteistyökykyinen ja positiivinen tiimipelaaja.

Odotamme sinulta:

• Vaatimuksena sujuva suullinen ja kirjallinen suomen- ja englanninkieli
• Olet opiskellut tai ehkä jo työskennellyt seuraavilla teknologia-alueilla Java, Oracle SQL
• Olet valmis oppimaan lisää seuraavista teknologioista: Javascript, Java Swing
• Sinulla on kokemusta relaatiokannoista (esim. Oracle, MySql, tms.)
• Olet opiskellut tai työskennellyt mobiiliverkkojen ja verkkotopologioiden parissa
• Eduksi katsotaan jos sinulla on jo kokemusta työskentelystä ketterän kehittämisen mallilla.

Tarjoamme sinulle

• Mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän: Pääset haastaviin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme. Saat lisää vastuuta ja mahdollisuuden kehittää omaa tehtävänkuvaasi sitä mukaa kun osaamisesi karttuu.
• Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Toimeksiantojen kautta pääset oppimaan uutta ja hyödyntämään opintojen kautta jo hankittua osaamistasi käytännössä. Harjoittelujakson päätyttyä sinulla on mahdollisuus vakinaistua ja tai jatkaa työskentelyä esimerkiksi osa-aikaisena opintojesi ohessa. Tarjoamme loistavat uramahdollisuudet ja monenlaisia urapolkuja.
• Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Tukenasi ovat kokeneet ammattilaiset, jotka opastavat sinua koko harjoittelun ajan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikkien osaamista arvostetaan.
• Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja trainee-ohjelmasta löydät urasivuiltamme osoitteesta: https://www.cgi.fi/fi/ura/opiskelijat-ja-vastavalmistuneet

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta viimeistään 15.3.2020 "I'm Interested".
Käymme hakemuksia läpi jo ennen viimeistä hakupäivää ja täytämme position heti oikean henkilön löydyttyä.


Tutustu meihin lisää:

Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter
YouTube

#LI-DNP

Skills

  • English

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.