Kouluttaja

Kategoria: Liiketoiminnan konsultointi, strategia ja digitalisaatio
City: Helsinki, Uusimaa, Suomi
Position ID: J0220-0638
Työsuhteen muoto: Kokoaikainen

Position Description

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on 70 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

Sosiaali- ja terveydenhuollon toimialalla on käynnissä merkittäviä muutoksia, minkä vuoksi haemme nyt joukkoomme kouluttajaa. CGI:n kouluttajana pääset osallistumaan uuden sukupolven asiakastietojärjestelmän käyttöönottoon, kouluttamiseen ja muutoksen läpivientiin asiakkaan toimintaympäristössä. Toimit sosiaalipalveluiden OMNI360 asiakastietojärjestelmän kouluttajana. Tehtävänäsi on suunnitella sekä toteuttaa asiakkaiden tarpeita vastaavia koulutuspalveluita ja seurata toimialan kehittymistä.

Tehtävässäsi kouluttajana vastaat, että ratkaisun käyttöönotto toteutuu käyttäjäkoulutusten osalta suunnitelman mukaisesti. Huolehdit, että käyttäjät saavat tarkoituksenmukaisen perehdytyksen ja tuen uuden sovelluksen käyttöön omassa toimintaympäristössään. Tunnet ratkaisun toiminnallisuudet ja vaihtoehtoiset käyttötavat. Olet mukana tuotekehityksessä tarvittavilta osin ja tuot oman asiantuntemuksesi mukaan kehitysprosessiin jo ennen asiakastoimituksia. Suunnittelet yhteistyössä muiden kouluttajien kanssa uusia palvelumuotoja sovellusten käyttöönottoihin sekä asiakasyhteydenpitoon, minkä lisäksi toimit taustatukena Service Deskin asiantuntijoille.


Tarjoamme sinulle

• Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.

• Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.

• Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.

• Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.


Näin menestyt kanssamme

Sinulta löytyy sosiaalihuollon toimialan tuntemusta sekä työkokemusta sosiaalihuollon tehtävistä. Terveydenhuollon toimialan tunteminen ja aikaisempi kokemus kouluttajan tehtävistä katsotaan eduksi.

Olet innostunut työskentelemään ihmisten parissa etkä pelkää haastaviakaan tilanteita. Seuraat myös sosiaali- ja terveydenhuollon toimialan kehittymistä. Tehtävän hoitaminen edellyttää matkustamista kotimaassa. Edellytämme tehtävään hakijalta sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa.


Kiinnostuitko?

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Viimeinen hakupäivä on 1.4.2020. Käymme hakemuksia kuitenkin läpi jo hakuaikana ja etenemme rekrytointiprosessissa heti sopivan kandidaatin löydyttyä, joten hakea kannattaa mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esimiehesi: Pirjo Sorri 040-7591 396


Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

Tutustu meihin lisää:

Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter
YouTube


#LI-DNP

Skills

  • Business Development / Sales

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.