Future Talent Trainee, Automaatioharjoittelija

Kategoria: Liiketoiminnan konsultointi, strategia ja digitalisaatio
City: Helsinki/Tampere/Turku/Lahti/Joensuu, Uusimaa, Suomi
Position ID: J0120-2022
Työsuhteen muoto: Harjoittelu

Position Description

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on 77 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

Oletko kiinnostunut uusimmista teknologioista ja digitalisaation tuomista mahdollisuuksista? Haluatko työskennellä kansainvälisessä IT-alan yrityksessä ja olla mukana muuttamassa maailmaa uusilla innovaatioilla? Lähde mukaan Future Talent -traineeohjelmaamme!

Toimintamme kasvaessa etsimme uusia osaajia menestyvään joukkoomme. Haemme nyt korkeakouluopintojen loppuvaiheessa olevia opiskelijoita ja vastavalmistuneita CGI:n Future Talent -traineeohjelmaan. Future Talent -harjoittelu tarjoaa sinulle loistavan startin urallesi ja mahdollisuuden työllistyä harjoittelun jälkeen meille vakituiseksi työntekijäksi!

Etsimme teknisen taustan omaavia ohjelmistokehittäjiä, joiden toimenkuvaan kuuluu muun muassa Älykkään Automaation -ratkaisujen suunnittelu, kehittäminen ja ylläpito. Itse ohjelmistorobotiikkaan perehtyminen on vain osa työnkuvaa, keskeistä on ymmärtää kokonaisvaltaisesti eri teknologioiden ja ratkaisujen mahdollisuuksia sekä soveltaa näitä asiakkaidemme liiketoiminnan automatisointiin. Pienemmissä pilottiprojekteissa toteutustiimi voi olla joskus vain yhden asiantuntijan kokoinen, jolloin kehittäjältä vaaditaan omatoimista ja asiakaskeskeistä työskentelytapaa. Osastollamme tehdään myös muita digitalisaatioon liittyvin projekteja ja palveluita, jolloin työtehtävät ovat sen mukaisesti vaihtelevat.
Automaatiokonsultin vastuualueella on esimerkiksi Suomen Global Technology Operations –yksikön loppukäyttäjäpalveluiden, IT tuotannon hallinnan ja järjestelmien automaation sekä robotiikan toteuttaminen, aktiivinen kehittäminen ja ylläpito CGI:n asiakkaille sekä sisäisiin tarpeisiin. Automaatiokonsultti tutkii ja arvioi eri automatisointimahdollisuuksia ja toimii tiiviissä yhteistyössä CGI:n loppukäyttäjäkokemaa, kehitys- ja BI-analyysia tekevien asiantuntijoiden kanssa.

Etsimämme automaatiokonsultti omaa vahvat vuorovaikutustaidot. Hän työskentelee itseohjautuvasti mutta nauttii myös tiimityöstä. Lisäksi hän on analyyttinen ja omaa vahvat ongelmanratkaisutaidot. Aiempi kokemus automaation parissa työskentelystä sekä kiinnostus automaatioissa käytettäviä ohjelmointikieliä kohtaan katsotaan eduksi.


Näin menestyt kanssamme

Tehtävässä edellytämme:
• Ketterä ohjelmistokehitys (mieluiten Microsoftin työvälineillä)
• Olio-ohjelmointi
• Kaikki ohjelmistorobotiikan osaaminen iso plussa (esim. UiPath)
• Asiakasrajapinnassa toimiminen
• Ketterät ohjelmistokehitysmenetelmät
• Hyvä ymmärrys/osaaminen Windows ja palvelinympäristöistä
• Windows käyttöjärjestelmä
• Ymmärrys verkoista ja palomuureista katostaan eduksi
• Perustietämys tietokannoista ja ohjelmoinnista eduksi
• Ohjelmointikielien tuntemus ei pakollista, mutta PowerShell skriptaaminen perustasolla sekä eduksi ohjelmointikielissä Visual Basic ja Python.
• Looginen ajattelu automaatio prosesseissa
• Eduksi RPA osaaminen
• Englannin ja suomen kielen osaaminen
• Teknillinen tai kaupallinen koulutus


Harjoittelujakson kesto on 6 kk ja aloitusajankohta on sovittavissa. Harjoittelu on palkallinen.

Tehtävät sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa, Lahdessa ja Joensuussa. Ilmoitathan hakemuksessasi, mikä sijainti on sinulle mieluinen.

Työtehtävän vastaanottaminen edellyttää perusmuotoisen turvallisuusselvityksen läpäisemistä.

Tarjoamme sinulle

• Mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän: Pääset haastaviin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme. Saat lisää vastuuta ja mahdollisuuden kehittää omaa tehtävänkuvaasi sitä mukaa kun osaamisesi karttuu.
• Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Toimeksiantojen kautta pääset oppimaan uutta ja hyödyntämään opintojen kautta jo hankittua osaamistasi käytännössä. Harjoittelujakson päätyttyä sinulla on mahdollisuus vakinaistua ja tai jatkaa työskentelyä esimerkiksi osa-aikaisena opintojesi ohessa. Tarjoamme loistavat uramahdollisuudet ja monenlaisia urapolkuja.
• Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Tukenasi ovat kokeneet ammattilaiset, jotka opastavat sinua koko harjoittelun ajan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikkien osaamista arvostetaan.
• Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja trainee-ohjelmasta löydät urasivuiltamme osoitteesta: https://www.cgi.fi/fi/ura/opiskelijat-ja-vastavalmistuneet

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta viimeistään 29.2.2020 "I'm Interested".
Käymme hakemuksia läpi jo ennen viimeistä hakupäivää ja täytämme position heti oikean henkilön löydyttyä.

Tule mukaan Future Talent –rekrytointitapahtumaan 13.2.2020 Kattilahallille!

Tervetuloa 13.2.2020 Kattilahallille tutustumaan CGI:n tarjoamiin uramahdollisuuksiin, verkostoitumaan asiantuntijoidemme ja rekrytoivien esimiesten kanssa, kuulemaan mielenkiintoisia puheenvuoroja ja osallistumaan erilaisiin työpajoihin. Järjestämme tapahtumassa myös JavaScript Battlen, sekä paljon muuta! Tule mukaan ja ota työurasi seuraava askel CGI:llä!

Voit ilmoittautua tapahtumaan täällä: https://www.cgi.fi/fi/tapahtumat/future-talent-maailman-muuttajat

Tutustu meihin lisää:

Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter
YouTube

#LI-DNP

Skills

  • English

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.