Ratkaisuarkkitehti

Kategoria: IT-arkkitehtuuri
City: Espoo, Uusimaa, Suomi
Position ID: J0120-1817
Työsuhteen muoto: Kokoaikainen

Position Description

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on yli 77 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.


Toimintamme kasvaessa tarvitsemme lisävahvistusta, ja haemme nyt ratkaisuarkkitehtia joukkoomme! Ratkaisuarkkitehdin työhön kuuluu mm. liiketoiminnan tavoitteiden ja vaatimusten muuntaminen teknisen ratkaisun kielelle, arkkitehtuurin nyky- ja tavoitetilan mallinnus, kehittämisen osittaminen järkeviksi kokonaisuuksiksi sekä jatkuva ohjaaminen arkkitehtuurin mukaisesti.

Työ edellyttää hyviä kommunikointitaitoja ja kykyä työskennellä erilaisten sidosryhmien (monitoimittajaympäristöt) kanssa, myös asiakasrajapinnassa. Toimenkuvaan kuuluvat lisäksi myynnin tukitehtävät – uusien ideoiden innovointi yhdessä asiakkaan ja muun tiimin kanssa sekä ideoiden jalostaminen asiakkaille lisäarvoa tuottaviksi ratkaisuiksi. Arvostammekin erinomaisia vuorovaikutus- ja viestintätaitoja, positiivisuutta sekä joustavaa ja ratkaisukeskeistä otetta. Tehtävä vaatii itsenäisyyttä ja proaktiivista otetta.

Tarjoamme sinulle

• Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
• Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
• Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.
• Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.

CGI tarjoaa sinulle mahdollisuuden työskennellä tulevaisuuden palveluiden ja ratkaisujen parissa toimialojensa johtavien asiakkaiden ja teknologiakumppaneiden kanssa. Henkilöstön tehtävät ja urapolut räätälöidään jokaisen henkilön asiantuntemuksen ja toiveiden mukaan. Asiantuntemuksen entisestään syventämistä ja laajentamista arvostetaan. Tulemme tukemaan sinua urapolullasi.


Näin menestyt kanssamme

Etsimällämme ratkaisuarkkitehdillä on laaja-alainen kokemus yritystason tietojärjestelmäratkaisujen ja kokonaisarkkitehtuurin suunnittelusta sekä nykyaikaisten sovelluskehitysmallien ja menetelmien tuntemusta. Arkkitehdin tulee tuntea laajasti ja monipuolisesti moderneja avoimen lähdekoodin teknologioita sekä myös perinteisiä sovellus-, tietokanta- ja integraatioteknologioita

Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä seuraavaa kokemusta ja osaamista:
• Vähintään 6 vuoden kokemusta ratkaisuarkkitehtinä toimimisesta
• Asiakaspalvelukokemusta ja sopivaa asennetta
• Aktiivista, oma-aloitteista ja sitoutunutta otetta työntekoon
• Hyvää yhteistyökykyä
• Kattavaa teknologiaosaamista mm. seuraavista: Java EE, .Net, JavaScript, rajapinta-arkkitehtuureista, middleware-teknologioista sekä pilviteknologioista
• Ketterän kehittämisen osaamista
• Hyvää kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa (Suomi ja Englanti)

Kokemus henkivakuutus-, työeläkevakuutus- tai vahinkovakuutusalueen arkkitehtuuriratkaisuista on etu tehtävässä menestymisen kannalta.


Kiinnostuitko?

Meillä CGI:llä työntekijät eivät ole vain työtekijöitä, vaan membereitä jotka pääsevät mukaan omistamaan yritystä ja vaikuttamaan asioihin todella. Olemme aina halukkaita kuulemaan uusista talenteista, joten ota rohkeasti seuraava askel ja hae mukaan CGI-memberiksi!

Lisätietoja tästä roolista antaa tuleva esimiehesi: Elina Jolma, 0503040243.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Hae tehtävää mahdollisimman pian, mutta viimeistään 10.03.2020 sillä tulemme etenemään heti sopivan henkilön löydettyä.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

Tutustu meihin lisää:

Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter
YouTube

#LI-DNP

Skills

  • Client Management
  • Java Enterprise Editions JEE
  • .NET
  • JavaScript
  • Solutions Architecture
  • Business IT Alignment

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.