Future Talent Trainee, Fullstack Developer (FIN)

Kategoria: Kehitystyö
City: Helsinki/Tampere/Turku/Oulu/Jyväskylä/Espoo, Uusimaa, Suomi
Position ID: J0120-1791
Työsuhteen muoto: Harjoittelu

Position Description

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on 77 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

Oletko kiinnostunut uusimmista teknologioista ja digitalisaation tuomista mahdollisuuksista? Haluatko työskennellä kansainvälisessä IT-alan yrityksessä ja olla mukana muuttamassa maailmaa uusilla innovaatioilla? Lähde mukaan Future Talent -traineeohjelmaamme!

Toimintamme kasvaessa etsimme uusia osaajia menestyvään joukkoomme. Haemme nyt korkeakouluopintojen loppuvaiheessa olevia opiskelijoita ja vastavalmistuneita CGI:n Future Talent -traineeohjelmaan. Future Talent -harjoittelu tarjoaa sinulle loistavan startin urallesi ja mahdollisuuden työllistyä harjoittelun jälkeen meille vakituiseksi työntekijäksi!

Fullstack Developer –Traineena pääset kehittämään erilaisia sovelluksia ja tuotteita eri liiketoiminta yksiköihin. Haemme nyt Fullstack -kehittäjiä ja harjoittelijoita asiakkaiden palveluiden kehitystehtäviin. CGI:llä pääset globaaliin yritykseen näköalapaikalle voimakkaasti kasvavaan liiketoimintaan kehittämään tulevaisuuden ratkaisuja.

Tarjoamme polun kehittymiseen, kouluttautumiseen ja henkilökohtaisiin urapolkuihin: Meillä saat kokemusta aidosta, laadukkaasta ja ketterästä toiminnasta, jota kansainväliset asiakkaat arvostavat.

Näin menestyt kanssamme
Työssä korostuvat oma-aloitteisuus, tarkkuus ja halu oppia uusia asioita. Luonteeltasi olet yhteistyökykyinen ja tulet ihmisten kanssa hyvin toimeen. Arvostamme kokemusta moderneista Javascript- tekniikoista/frameworkeista ja pilvipohjaisten alustojen hyödyntämisestä. Aikaisempi kokemus avoimen lähdekoodin sovelluksista, Github- kokemus sekä kokemus sovelluskehitystöistä asiakkaan tiloissa (konsulttina) tai ketterän palvelumuotoilutiimin jäsenenä katsotaan eduksi.

Oma tehtäväsi on räätälöitävissä asiantuntemuksesi ja urapolkutavoitteidesi mukaan. CGI:ssä jokaisen asiantuntemusta arvostetaan.

Etsimämme henkilö tulee toimimaan asiantuntijana ja Fullstack-kehittäjänä eri projekteissa, sekä on mukana eri asiakkaiden palveluiden kehittämisessä ja ylläpidossa sekä miettimässä uusia ratkaisuja. Tehtäviin voi kuulua työskentely läheisesti asiakkaan kanssa, joten toivomme sinun viihtyvän ihmisten parissa ja nauttivan työstä yhteistyössä asiakkaan asiantuntijoiden kanssa. Työssä voit myös erikoistua palveluiden kehittämiseen pilvipalveluiden (AWS/Azure) DevOps-näkökulmasta.

Tehtävää kuvaava tietotekninen osaaminen (kirjoitathan hakemukseesi, mitä seuraavista osaat):
• Agile, Scrum, Kanban
• JavaScript, React.js, Node.js, TypeScript, Java, JavaEE, React, .NET, Angular, Kotlin, Python, HTML5, CSS3
• Cloud (Azure, AWS tai vastaava)
• Docker
• DevOps
• Mobile: iOS (Swift), Android (Java)
• Avoin lähdekoodi
• Git, Subversion ja Artifactory
• DB2
• Oracle, SQL Server, PostgreSQL
• MongoDB
• RxJS

Arvostamme tehtävään valittavalta henkilöltä seuraavaa osaamista:
• Asiakaspalvelukokemusta ja -asennetta
• Aktiivista, oma-aloitteista ja itsenäistä otetta työntekoon
• Yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
• UX- ja palvelumuotoilu-osaaminen lasketaan eduksi

Tehtävään toivottava pohjakoulutus
• Ammattikorkeakoulu- tai yliopistotasoinen tutkinto tekniseltä alalta, tai 3. vuoden vuoden opinnot
Tehtävään toivottava kokemus (ei pakollista, mutta katsotaan eduksi):
• 1-2 vuoden kokemus ohjelmistosuunnittelusta esimerkiksi koulu tai harrastusprojekteissa
• Eduksi katsotaan 1-2 vuoden kokemus konsultoinnista tai asiakasrajapinnassa työskentelystä
• Kokemusta SaFe -kehitysmallissa toimimisesta
• Itsenäinen työskentelytapa

Tehtävissä vaaditaan sujuva englannin ja suomen kielen osaaminen.

Älä pelästy vaikket täyttäisi jokaista kriteeriä, arvostamme kiinnostusta tehtävää kohtaan ja innokkuutta oppia uutta! Palkkaamme useita Fullstack developereita, joten jokaisessa tehtävässä ei tarvitse kaikkia kriteerejä täyttää.

Harjoittelujakson kesto on 4-6 kk tehtävästä riippuen ja aloitusajankohta on sovittavissa. Harjoittelu on palkallinen.

Tehtäviä on tarjolla Helsingissä, Tampereella, Turussa, Oulussa, Jyväskylässä, Lahdessa, Joensuussa, Kuopiossa tai Espoossa. Kerrothan hakemuksessasi mikä on ensisijainen toiveesi.


Tarjoamme sinulle

• Mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän: Pääset haastaviin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme. Saat lisää vastuuta ja mahdollisuuden kehittää omaa tehtävänkuvaasi sitä mukaa kun osaamisesi karttuu.
• Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Toimeksiantojen kautta pääset oppimaan uutta ja hyödyntämään opintojen kautta jo hankittua osaamistasi käytännössä. Harjoittelujakson päätyttyä sinulla on mahdollisuus vakinaistua ja tai jatkaa työskentelyä esimerkiksi osa-aikaisena opintojesi ohessa. Tarjoamme loistavat uramahdollisuudet ja monenlaisia urapolkuja.
• Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Tukenasi ovat kokeneet ammattilaiset, jotka opastavat sinua koko harjoittelun ajan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikkien osaamista arvostetaan.
• Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja trainee-ohjelmasta löydät urasivuiltamme osoitteesta: https://www.cgi.fi/fi/ura/opiskelijat-ja-vastavalmistuneet

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta viimeistään 29.2.2020 "I'm Interested".
Käymme hakemuksia läpi jo ennen viimeistä hakupäivää ja täytämme position heti oikean henkilön löydyttyä.

Tule mukaan Future Talent –rekrytointitapahtumaan 13.2.2020 Kattilahallille!

Tervetuloa 13.2.2020 Kattilahallille tutustumaan CGI:n tarjoamiin uramahdollisuuksiin, verkostoitumaan asiantuntijoidemme ja rekrytoivien esimiesten kanssa, kuulemaan mielenkiintoisia puheenvuoroja ja osallistumaan erilaisiin työpajoihin. Järjestämme tapahtumassa myös JavaScript Battlen, sekä paljon muuta! Tule mukaan ja ota työurasi seuraava askel CGI:llä!

Voit ilmoittautua tapahtumaan täällä: https://www.cgi.fi/fi/tapahtumat/future-talent-maailman-muuttajat

Tutustu meihin lisää:

Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter
YouTube


#LI-DNP

Skills

  • English

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.