Future Talent Trainee, SAP Consultant

Kategoria: Kehitystyö
City: Helsinki, Uusimaa, Suomi
Position ID: J0120-1759
Työsuhteen muoto: Harjoittelu

Position Description

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on 77 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

Oletko kiinnostunut uusimmista teknologioista ja digitalisaation tuomista mahdollisuuksista? Haluatko työskennellä kansainvälisessä IT-alan yrityksessä ja olla mukana muuttamassa maailmaa uusilla innovaatioilla? Lähde mukaan Future Talent -traineeohjelmaamme!

Toimintamme kasvaessa etsimme uusia osaajia menestyvään joukkoomme. Haemme nyt korkeakouluopintojen loppuvaiheessa olevia opiskelijoita ja vastavalmistuneita CGI:n Future Talent -traineeohjelmaan. Future Talent -harjoittelu tarjoaa sinulle loistavan startin urallesi ja mahdollisuuden työllistyä harjoittelun jälkeen meille vakituiseksi työntekijäksi!

SAP konsultoinnissa rakennamme seuraavan sukupolven toiminnanohjausjärjestelmiä SAP:n viimeisimmän teknologian työkaluin. Konsulttimme työskentelevät liiketoiminnan ja tekniikan rajapinnassa määritellen ja toteuttaen monipuolisia ratkaisuja, joiden avulla autamme asiakkaitamme digitalisoimaan keskeisiä liiketoimintaprosesseja.

Jatkoon valituille hakijoille järjestetään Future Talent Assessment Day, joka pitää sisällään erilaisia tehtäviä ja haastatteluja.

SAP Traineena työskentelet jollakin seuraavista konsultoinnin osa-alueista:
• Finance
o Finance-konsulttimme työskentelevät monipuolisesti sisäisen ja ulkoisen laskennan ratkaisujen parissa
o Eduksi katsotaan taloushallinnon opinnot ja työkokemus (esim. kirjanpito, reskontrat, controller-tehtävät)

• Analytiikka
o Analytiikkakonsulttimme työskentelevät raportoinnin, suunnittelun ja tiedon visualisoinnin ratkaisujen parissa.
o Eduksi katsotaan analytiikkaan liittyvät opinnot ja työkokemus

• Logistiikka ja tuotantoketjunhallinta
o Logistiikkakonsulttimme työskentelevät hankinnan, myynnin, tuotannon ja varastonhallinnan ratkaisujen parissa.
o Eduksi katsotaan logistiikkaan ja tietojärjestelmiin liittyvät opinnot ja työkokemus

• Käyttöliittymäkehitys
o Käyttöliittymäkonsultti työskentelee kiinteästi muiden SAP sovellusalueiden kanssa ottaen huomioon SAP:n uudet Fiori pohjaiset käyttöliittymät kokonaisvaltaisesti
o Eduksi katsotaan tietotekniikan opinnot, sekä ohjelmointi- (HTML5, Javascript) ja käyttöliittymäsuunnittelukokemus

• Tekniikka ja Integraatiot
o Tekninen SAP konsultti työskentelee kiinteästi muiden SAP sovellusalueiden kanssa ottaen huomioon SAP teknologiaan liittyvän tekniikan, pilvipohjaiset ratkaisut ja integraatiot kokonaisvaltaisesti
o Eduksi katsotaan tietotekniikan opinnot ja tekniset konsultin tehtäviin liittyvä työkokemus

Kerro hakemuksessasi, mistä tehtävistä olet ensisijaisesti kiinnostunut. Harjoittelujakson kesto on 6 kk ja harjoittelu on palkallinen. Harjoittelujakson aikana saat koulutuksen SAP osa-alueellesi, sekä pääset mukaan ensimmäisiin projekteihin.

Tehtävä sijaitsee Helsingissä.

Näin menestyt kanssamme

Toivomme sinun olevan 3. - 5. vuosikurssin korkeakouluopiskelija (AMK tai yliopisto) tai vastavalmistunut. Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo hieman kokeneempi osaaja. SAP kokemus luetaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on kuitenkin innostunut asenne ja aito halu oppia uutta. Olet yhteistyökykyinen ja positiivinen tiimipelaaja. Tehtävän sisältö on räätälöitävissä oman osaamisesi ja kokemuksesi mukaan.

Odotamme sinulta:
• teknillistä tai kaupallista koulutusta (KTM, FM, DI) tai olet opintojesi loppuvaiheessa
• aitoa kiinnostusta IT-alaa ja asiakaskonsultointia kohtaan
• erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
• positiivista ja innostunutta asennetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä
• aktiivista ja oma-aloitteista työskentelyotetta
• halua oppia uutta ja kehittää sekä omia että tiimin toimintatapoja
• hyviä kommunikointitaitoja sekä suomeksi että englanniksi
• analyyttisyyttä ja ongelmanratkaisutaitoja

Tarjoamme sinulle

• Mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän: Pääset haastaviin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme. Saat lisää vastuuta ja mahdollisuuden kehittää omaa tehtävänkuvaasi sitä mukaa kun osaamisesi karttuu.
• Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Toimeksiantojen kautta pääset oppimaan uutta ja hyödyntämään opintojen kautta jo hankittua osaamistasi käytännössä. Tarjoamme loistavat uramahdollisuudet ja monenlaisia urapolkuja.
• Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Tukenasi ovat kokeneet ammattilaiset, jotka opastavat sinua koko harjoittelun ajan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikkien osaamista arvostetaan.
• Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja trainee-ohjelmasta löydät urasivuiltamme osoitteesta:
https://www.cgi.fi/fi/ura/opiskelijat-ja-vastavalmistuneet

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested" viimeistään 23.2.2020.

Tule mukaan Future Talent –rekrytointitapahtumaan 13.2.2020 Helsingin Kattilatehtaalle!

Tervetuloa Helsingin Kattilatehtaalle tutustumaan CGI:n tarjoamiin uramahdollisuuksiin, verkostoitumaan asiantuntijoidemme ja rekrytoivien esimiesten kanssa, kuulemaan mielenkiintoisia puheenvuoroja ja osallistumaan erilaisiin työpajoihin. Tule mukaan ja ota työurasi seuraava askel CGI:llä!

Löydät lisätietoa ja voit ilmoittautua mukaan tapahtumaan täällä:
https://www.cgi.fi/fi/tapahtumat/future-talent-maailman-muuttajat


Tutustu meihin lisää:

Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter
YouTube

#LI-DNP

Skills

  • English

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.