Projektipäällikkö

Kategoria: Projektinhallinta
City: Turku, Varsinais-Suomi, Suomi
Position ID: J0120-1241
Työsuhteen muoto: Kokoaikainen

Position Description

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on 70 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

Meille tulevaisuuden Suomi on yhä maailman paras maa. Valtio, jonka hallinto kohtaa kansalaiset kaikkialla ja kaikkina vuorokauden aikoina. Haluatko olla mukana luomassa yhteiskuntaa, jossa voidaan yhä paremmin ja työsi jälki näkyy meidän jokaisen arjessa?

Me CGI:n valtionhallinnon tiimissä palvelemme valtion organisaatioita muotoilemalla innovatiivisia palveluja. Me rakennamme ja konkretisoimme teknologioista saatavat hyödyt sekä toimitamme, ylläpidämme ja jatkokehitämme ratkaisuja, jotka nivoutuvat osaksi ihmisten elämää.Monipuolisiin projekteihimme CGI Turun toimipisteelle on etsinnässä innokas ja kehittymishaluinen projektipäällikkö! Toivomme sinun viihtyvän ihmisten parissa ja nauttivan työstä asiakasrajapinnassa. Tehtävissä on hyvä osata projektin eri vaiheiden kokonaishallinta. Asiakkaan odotusten hallinta ja kommunikaatiotaidot ovat myös avainasemassa.

Tukenasi tehtävässä on oma tiimisi sekä laaja verkosto CGI:n projektipäälliköitä. Meiltä löytyy esimerkiksi mentorointiverkosto, joka tukee palvelu- ja projektipäälliköitä heidän työssään toimimalla mentoriyhteisönä, tukihenkilöinä ja kouluttajina! Tiesitkö muuten että CGI valittiin ensimmäisenä maailmassa SAFe Global Transformation-kumppaniksi? Ei hullumpi paikka projektipäällikkönä toimimiseen, vai mitä? Jatka toki lukemista ja opi lisää!


Tarjoamme sinulle

Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä yhteiskunnassamme.

Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.

Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.

Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.Näin menestyt kanssamme

Toivomme että omaisit kokemusta Scrum/SAFe-menetelmistä ja olisit jo päässyt kerryttämään kokemusta projektin-/palvelunhallinnan tehtävistä. Etua sinulle on myös projektinhallinnan sertifioinneista.

Uuden oppiminen ajaa sinua eteenpäin ja haluat kehittää niin omia kuin koko tiimin toimintatapoja. Sinulta löytyy tehtävään sopiva tutkinto (AMK/yliopisto) ja kommunikoit luontevasti sekä englanniksi että suomeksi.


Kiinnostuitko?

Huippuhomma! Hae meille rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Lisätietoja tästä roolista antaa tuleva esimiehesi: Stefan Saxén 040-5157577

Hae tehtävää mahdollisimman pian, mutta viimeistään 15.3.2020. Rekrytoinnissa edetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.


Tutustu meihin lisää:

Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter
YouTube

#LI-DNP

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.