Sovelluskehittäjä

Kategoria: Kehitystyö
City: Oulu, Uusimaa, Suomi
Position ID: J0120-0462
Työsuhteen muoto: Kokoaikainen

Position Description

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on 70 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoawww.cgi.fi.

Sovelluskehittäjä

Tarjoamme ongelmanratkaisutaitoiselle sovelluskehittäjälle mahdollisuuden päästä mukaan Titanian työasemasovellusten tuotekehitykseen. Tehtävässä pääset osaksi osaavaa ja ketterää tuotekehitystiimiä, jossa kiinnostava ja käyttäjien tarpeisiin kehitettävä tuote sekä tiimissä kukoistava huumorintaju tuovat kehittäjän arkeen elämyksiä.

Titania-työajanhallinnan tuoteperhe tarjoaa jatkuvasti uusia haasteita ja mielenkiintoisia kehitystehtäviä. Titania on menestyvä, useilla eri toimialoilla käytössä oleva ja kasvava tuoteperhe, jolla on asiakasorganisaatioita Suomessa yli 500. Palaute asiakkailta ja käyttäjiltä on positiivista. Lisätietoa: https://www.cgi.fi/tuoteratkaisut/titania.

Olet etsimämme henkilö, mikäli nautit monimutkaisten järjestelmien tutkimisesta sekä motivoidut niin ongelmien löytämisestä kuin niiden ratkomisesta. Nautit olemassa olevan ohjelmiston parantelusta, sopivan haastavasta toimintaympäristöstä eikä käytössä olevilla työkaluilla ole sinulle sen suurempaa merkitystä.

Tehtävän sijaintipaikka on toimipisteellämme Oulussa.

Tarjoamme sinulle

Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.
Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.

Näin menestyt kanssamme

Menestyäksesi kansamme odotamme sinulta:

• Osaamista Visual Basic ja C–ohjelmoinnista
• Mielenkiintoa tiedosto- ja sanomapohjaisten (XML/SOAP, JSON/REST) integraatioratkaisuiden toteuttamiseen
• Kykyä selvittää ja oppia olemassa olevien Titania-työasemasovellusten toteutuksesta
• Analyyttisyyttä sekä hyviä ongelmanratkaisutaitoja
• Hyviä kommunikointitaitoja sekä suomeksi että englanniksi
• Hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja dokumentointitaitoja

Kiinnostuitko?

Meillä CGI:llä työntekijät eivät ole vain työtekijöitä, vaan membereitä jotka pääsevät mukaan omistamaan yritystä ja vaikuttamaan asioihin todella. Olemme aina halukkaita kuulemaan uusista talenteista, joten ota rohkeasti seuraava askel ja hae mukaan CGI-memberiksi!

Lisätietoja tästä roolista antaa tuleva esimiehesi: Annika Jurvanen, puh. +358 400 915 808.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Hae tehtävää mahdollisimman pian, mutta viimeistään 01.03.2020.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

Skills

  • Finnish

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.