Ohjelmistokehittäjä pelialalle

Kategoria: Development/Engineering
City: Helsinki / Tampere, Uusimaa, Finland
Position ID: J0118-1353
Työsuhteen muoto: Full Time

Position Description

Haluatko ohjelmistokehityksen huipulle? Nyt on tarjolla loistava tilaisuus hypätä erittäin mielenkiintoiselle alueelle ja kovatasoisen kehitysporukan mukaan. Kehittäjätiimimme toimii pelijärjestelmien parissa ja vaikuttaa suunnittelu- ja kehityspanoksella suoraan pelipalveluihin, joita käyttävät tuhannet ihmiset. Työskentelemme viimeisimmillä teknologioilla tehtyjen järjestelmien parissa ja haemme tällä hetkellä tiimiin Java-, sekä JavaScript kehittäjiä. Haluamme pitää kiinni hyvästä ilmapiiristä, sekä korkeasta työn laadusta, joten toivomme, että ketterät toimintatavat, autonomiset tiimit, yhteisöllisen oppimisen sekä matalan hierarkian organisaatiot ovat sinulla veressä.

Haemme sekä junior- että lead kehittäjiä, osaamistasosta ja roolista riippuen henkilöt ovat mukana asiakasprojekteissa määrittelyvaiheesta aina toteutukseen saakka.

Työskentelypaikkana voi toimia Helsinki tai Tampere.

Tarjoamme sinulle

Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tulla osaksi erittäin osaavaa tiimiä sekä mahdollisuuden työskennellä toimialojensa johtavien asiakkaiden ja teknologiakumppaneiden kanssa alan johtaviin palveluihin ja ratkaisuihin liittyen.
Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Arvostamme alan uusimpien teknologioiden ja suuntauksien osaamista ja siksi CGI tarjoaa myös erittäin hyvän mahdollisuuden kehittyä huippuammattilaiseksi kattavien koulutusmahdollisuuksien kautta.
Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: CGI:ssä teet työtä kansainvälisessä yrityksessä, joka tarjoaa kehittymis- ja oppimismahdollisuuksia sekä Suomessa että konsernimme muissa maissa.

Näin menestyt kanssamme
Toivomme hakijoilta "can-and-will-do" –asennetta, sekä:

• Kokemusta moderneihin arkkitehtuureihin ja tekniikoihin perustuvista sovelluksista (esim. REST, MicroServices, Web Services),
• kokemusta modernista web- ja mobiilikehityksestä ja teknologioista (esim. JavaScript, React, Angular, Node.js, React Native)
o ja / tai kokemusta Java/Java EE -standardin mukaisesta ohjelmien suunnittelusta ja toteutuksesta,
• kokemusta ketterillä menetelmillä työskentelystä (Scrum, Kanban, DevOps, SAFe),
• kokemusta jatkuvan integraation työtavoista ja työkaluista (DevOps, Jenkins, Ansible),
• kokemusta pilviympäristöistä (AWS, Azure)

Vaikka sinulta ei löytyisi osaamista kaikista osa-alueista, lähetäthän silti hakemuksesi, sillä ymmärrämme, että kaikkea ei voi valmiiksi osata. CGI tarjoaa erittäin hyvän mahdollisuuden kehittyä jatkuvasti uusimpien teknologioiden parissa kattavien koulutusmahdollisuuksien kautta.

Lisäksi arvostamme:
• Modernin ohjelmistotuotannon menetelmien tuntemusta; kuten versionhallinta, infrastruktuuriautomaatio, testiautomaatio, virtualisointi ja jatkuva integrointi
• Kokemusta konsultoinnista ja/tai asiakasprojekteista, sekä halua työskennellä suoraan asiakkaiden kanssa

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Nuutinen, +358 (0)40 559 8426.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

Tutustu meihin lisää:
Facebook
Instagram
LinkedIn
Twitter
YouTube
#LI-DNP

Skills

  • Java
  • SQL
  • Java Enterprise Editions JEE
  • English
  • Finnish

What you can expect from us

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.