Primary tabs

Tiedolla johtamisen konsultti Anna-Maija Moilanen löysi CGI:lle 15 vuode lääketeollisuuden uran sekä tiedolla johtamisen maisteriopintojen jälkeen.

Lasten ja nuorten psyykkinen hyvinvointi ja mielenterveysongelmat huolestuttavat. Opiskeluhuollon palveluiden tulisi olla helposti saatavilla – myös diginä ja tilanteesta riippumatta.

Toimivalla varhaiskasvatuksen, hyvinvoinnin, kasvatuksen, opettamisen ja oppimisen ekosysteemillä ja alustalla mahdollistetaan unelma siitä, että jokaisella lapsella ja nuorella olisi mahdollisuus kasvaa ihmisenä ja yhteisön jäsenenä omaan erinomaisuuteensa, kirjoittaa Elina Väänänen.

Askarruttaako julkisen hallinnon tiedonhallintalaki? Kuinka päästä liikkeelle ja saavuttaa lain asettamat velvoitteet siirtymäaikojen puitteissa? Blogissamme Asko Ahtiainen tarjoaa näkökulman aiheeseen.

Tekoäly kannattaa ottaa taloushallintoon ohjelmistorobotin kaveriksi. Lue Anna-Maija Moilasen blogista, kuinka tekoäly ja ohjelmistorobotti vievät johtamisen uudelle tasolle.

Mitä jatkuvuudenhallinta on ja miksi sitä tehdään?

Hannes Seppänen
Hannes Seppänen
2020-03-27

Tällä hetkellä kaikkia meitä ravistelee poikkeuksellisella voimakkuudella koko maailmaan laajentunut koronaviruspandemia. Taudin leviämisen estämiseksi on kansallisesti sekä kansainvälisesti tehty erilaisia toimenpiteitä. Tilanne Suomessa on myös kehittymässä ja todettuja tapauksia on...

Onnistunut IT-ulkoistus mukautuu muuttuviin tarpeisiin ja palvelee jokaista loppukäyttäjää

CGI:n asiantuntija
CGI:n asiantuntija
2020-03-26

IT-ulkoistuksesta saadaan suurimmat hyödyt irti, kun yhteistyötä kehitetään suunnitelmallisesti koko sopimuskauden ajan.

Hyvä vai paha netti? 5 vinkkiä vanhemmille ja opettajille nettiturvallisuuteen

Pauliina Nikko-Takala
Pauliina Nikko-Takala
2020-02-10

Suomessa valtaosa lapsista saa ensimmäisen kännykkänsä peruskoulua aloittaessaan. Yhä useammin ensimmäinen oma puhelin on nettiyhteydellä varustettu älylaite, joka mahdollistaa pääsyn loputtomaan määrään tietoa, vuorovaikutusta ja viihdettä. Lapset ovat tyypillisesti eteviä...

Aluesuunnittelun horisontissa näkyy datan hyödyntämistä

Antti Mansikka
Antti Mansikka
2020-02-10

Aluesuunnittelu eli kaavoitus on jatkuva ja monimutkainen kehittämisprosessi. Hallinnon tehtävä on johtaa aluekehittämistä sovittamalla yhteen eri tahojen asettamia tavoitteita ja huomioimalla toimintaympäristössä tapahtuvia muutoksia. Suomessa kaavoitus on pysynyt pääpiirteissään samanlaisena...

Ohjelmistorobotti reskontranhoitajana vapauttaa ihmisiä ajatustyöhön

Anna-Maija Moilanen
Anna-Maija Moilanen
2019-11-14

Kun ohjelmistorobotti karsii työtehtäviä taloushallinnossa, talouden ammattilaiset pohtivat, miten työ tulee muuttumaan. Ohjelmistorobotille kannattaa ohjata rutiinitehtävät, blogaa Anna-Maija Moilanen.