Pilvipohjainen Analyste Banking on suunnannäyttäjä maksuliikenteen tulevaisuuden ratkaisuna. Tarjoamme Analyste Bankingia jälleenmyyntituotteena CGI:n omasta suomalaisesta käyttöympäristöstä.
UNA-toteutuksen tulee olla paitsi nopea, laadukas ja kustannustehokas myös fiksusti skaalautuva. Iso-Britanniassa edelläkävijä-NHS:t päätyivät kehittämään sote-alustan yhdessä CGI:n kanssa, koska mikään toinen taho ei pystynyt tuottamaan vastaavaa kokonaisuutta
Sote-palveluiden kehittämistavoitteiden saavuttaminen edellyttää, että data liikkuu ja hajallaan olevia tietolähteitä voidaan hyödyntää. Tätä tulevaisuutta rakennetaan nyt Suomessa. Olimme rakentamassa vastaavaa myös Iso-Britanniassa. Mitä oppeja on ammennettavissa brittien hankkeesta?
Tulevaisuuden liiketoiminta perustuu yhä enemmän koko ekosysteemin laajuisiin digitaalisiin prosesseihin ja palveluihin. SIAM-malli auttaa saumattomien palveluintegraatioiden suunnittelussa ja hallinnassa, blogaa Jaakko Aaltonen.
Etenkin silloin, kun digitaalista liiketoimintaratkaisua rakennetaan palvelemaan useita sidosryhmiä niin ulkoisiin kuin sisäisiinkin kanaviin, korostuu palveluiden suunnittelu aivan uudella tapaa. Puikoissa ei välttämättä olekaan ohjelmistosuunnittelija, vaan kehitystyötä tehdään suoraan liiketoiminnan...

Dynamics 365 - Tulevaisuuden tarpeet järjestelmäuudistuksen draiverina - Osa 3: Alusta ja sen potentiaali

Teemu Vierimaa Teemu Vierimaa

2018-04-04 Otsikko, jonka alla on niin monia lonkeroita, ettei vauhtiin päästyä puheelle meinaa aina tulla loppua. Tämän voinee allekirjoittaa eräs nimeltä mainitsematon asiakas, joka kysyi minulta aiheesta vapaamuotoisia ajatuksia ja neljän...

Dynamics 365 - Tulevaisuuden tarpeet järjestelmäuudistuksen draiverina — Osa 2: Lähtöasetelmat määrittävät lopputuloksen – onko katse varpaissa vai horisontissa?

Teemu Vierimaa Teemu Vierimaa

2018-03-29 Teemu Vierimaa pureutuu Dynamics 365 -blogisarjansa toisessa osassa siihen, miten rajallisista lähtöasetelmista toteutettu järjestelmäuudistus johtaa usein hukattuun kilpailuetuun.

Dynamics 365 - Tulevaisuuden tarpeet järjestelmäuudistuksen draiverina - Osa 1: Toimintamallien uudistaminen on jatkuvuuden elinehto

Teemu Vierimaa Teemu Vierimaa

2018-03-29 Teemu Vierimaa avaa neliosaisessa blogisarjassaan asiakkaiden haasteita ja yhdistää ne järjestelmäuudistuksen tarjoamiin mahdollisuuksiin. Miksi pitäisi nähdä metsä puilta ja ottaa askel eteenpäin kohti vielä kenties tuntemattomalta vaikuttavaa tulevaa?

Miten säästää 80 % sote-tietojärjestelmän hankinta- ja käyttökuluista?

expert-matti-hakkinen Matti S. Häkkinen

2018-02-17 Väitän, että sote-uudistuksen tarpeita vastaavan asiakas- ja potilastietojärjestelmän saa hankittua jopa 80 % halvemmalla kuin muutama vuosi sitten ajateltiin. Säästöpotentiaali on satoja miljoonia. Miten se on mahdollista?

Teollisuuden digitalisaation trendejä 2018

Tapio Löfman Tapio Löfman

2018-02-17 Teollisuus on isossa murroksessa. Tavat tuottaa ja kuluttaa asioita ovat muuttuneet viimeisen parinkymmenen vuoden aikana radikaalisti eikä tämä kehityssuunta näytä laimenemisen merkkejä - päinvastoin.