Ensisijaiset välilehdet

Ketterän kehityksen perusolettamus on, että emme koskaan pysty lukemaan kristallipallosta, mikä olisi ainoa ja oikea lopputulos. Mutta miten kokonaisuudelle valitaan oikea sopimus? Lue Jenni Kylmäkosken ratkaisut, jolla sopimuksesi ei kahlitse...
Pitääkö olla huolissaan, kun ketterässä projektissamme on tuoteomistaja, joka ei ole ennen toiminut tehtävässä, eikä tunne rooliaan. Miten tulisi toimia? Agile-konsultime Raija Harle vastaa blogissaan.
Tuntuuko, että toimintatapoihin tulisi saada tehokkuutta? Ehkä DevOps-malli voisi auttaa? Mitäpä jos tekisit DevOps-toimintamallin periaatteet tutuiksi hauskalla ja opettavaisella tavalla ryhmätyön kautta. Joukko asiantuntijoitamme osallistui The Phoenix project –simulaatiopeliin.
Onko niin, että vain lahjattomat harjoittelevat, vai onko oppia ikä kaikki? Opiskellaanko kursseilla omaa osaamista varten koulun sijaan ja lisääkö tieto tuskaa? Onnistuneen muutoksen salaisuus on hyvin aiheeseen perehtyneet työntekijät...
Mikä on johtajan merkitys tiimin siirtyessä ketteriin menetelmiin? Jenni Kylmäkoski listasi vinkit ja neuvot vastaamaan kysymykseen.

Se tuska, kun ongelmat tulevat näkyväksi

Ari Lahti Ari Lahti

2018-11-12 Yksi niistä kysymyksistä, joihin ketterät menetelmät vastaavat hyvin, on ”Milloin haluat tietää, että sinulla on ongelma?” Äkkiseltään ajateltuna vastaus on tietysti heti, mutta valitettavan usein pitkitämme huonojen uutisten vastaanottamista ja...

Nopea. Ketterä. Innovatiivinen. Sehän on Service Sprint!

Ville Koistinen Ville Koistinen

2018-11-12 Asiakkaan aikakaudella on todella hankala ennustaa, miten asiakkaat reagoivat uusiin ideoihin ja palveluihin. Ja vaikka osuttaisiin oikeaan, kehitys on ennennäkemättömän nopeaa ja äärimmäinen kilpailu tekee tuotteiden ja palveluiden sykleistä lyhyempiä...

Haluatko johtaa huipputiimiä?

Jenni Kylmäkoski Jenni Kylmäkoski

2018-08-22 Kun tehdään muutosta kohti ketterää organisaatiota, tulee muutoksen tapahtua myös tiimitasolla. Blogissa Jenni Kylmäkoski avaa huipputiimin menestystekijöitä.

Räjähtikö budjetti? 6 vinkkiä ketterän hankkeen kustannusten kurissapitämiseen (Osa 2)

Jenni Kylmäkoski Jenni Kylmäkoski

2018-07-30 Blogisarjan toisessa osassa käsittelemme eri vaiheiden, asiantuntijoiden ja optimoinnin merkitystä ketterässä hankkeessa.

Räjähtikö budjetti? 6 vinkkiä ketterän hankkeen kustannusten kurissapitämiseen (Osa 1)

Jenni Kylmäkoski Jenni Kylmäkoski

2018-07-11 Miten pitää ketterän hankkeen kustannukset kurissa? Blogisarjan ensimmäisessä osassa käsittelemme miten budjetointia, tuotehallintaa ja tuoteomistajan roolia hyödynnetään parhaiten.