Ruokapäiväkirjan analyysi on tärkeä työkalu vaikka sanotaan, että kaloreiden laskeminen ei ole tervettä ruokakäyttäytymistä. CGI:n Aromi Diet auttaa ravitsemusterapeuttien arkea ja mahdollistaa potilaan ruokapäiväkirjan täytön esimerkiksi mobiililla.

Maailman ruokatuotanto on kriisissä: maapallomme viljelyspinta-ala on käytetty samalla kun väkilukumme jatkaa kasvamistaan. Tämä on kestämätön yhtälö, jotain on tehtävä. Blogiparin toisessa osassa tarkastelen digitalisaation ja älykkään ateriasuunnittelun vaikutuksia ympäristöön.

Emma Hindsberg pureutuu blogisarjansa ensimmäisessä osassa digitalisaation ja älykkäämmän ateriasuunnittelun tutkittuihin terveysvaikutuksiin.

Restonomin viisi vinkkiä toiminnanohjaukseen

Saana Koskinen
Saana Koskinen
2018-11-12

ERP, sähköinen asiointi, integraatiot, prides ja xml… Aloittaessani CGI-urani viitisen vuotta sitten kuuntelin tuoreena restonomina IT-alan lyhenteitä ja terminologiaa, joka tuntui hyvin kaukaiselta. Alkuun mietin, opinko näitä merkityksiä koskaan, mistä...

Ruokapalvelukonkarin seitsemän tapaa hillitä hävikkiä

Camilla Kolehmainen
Camilla Kolehmainen
2018-09-26

Savo Cateringin mukaan asiakaslähtöinen suunnittelu, ruuankulutuksen seuranta ja vakioitu reseptiikka ovat hävikinhallinnan kulmakivet. Lue heidän vinkit hävikin pienentämiseen.

Joukkoruokailu tekee terveempiä suomalaisia

Emma Hindsberg
Emma Hindsberg
2018-07-30

Joukkoruokailulla on suuria vaikutuksia kansanterveyteen. Suunnitelmallisella joukkoruokailulla voidaan tuottaa hyvää ja terveellistä ruokaa. Lue blogista miten.

Aromi-asiakaspäivien ja Gastro-messujen väkevimmät puheenaiheet

Jarmo Vanninen
Jarmo Vanninen
2018-04-30

Isot muutosvoimat jylläävät kulisseissa, myös ruokapalvelualalla. Tätä on ehkä vaikea uskoa, mutta monella työpaikalla asiat kun jatkuvat suurin piirtein samoin kuin ennenkin. Ajatukseen nykytilanteen ikuisuudesta on kuitenkin vaarallista tuudittautua. Tämän...

Mentorointiohjelma auttoi Merjan ja Jussin CGI-uralla alkuun - Mitkä ovat hyvän mentoroinnin tunnusmerkit?

CGI:n asiantuntija
CGI:n asiantuntija
2018-04-13

CGI:llä noudatamme niin sanottua mentori-kisälli-mallia, jossa kokeneempi asiantuntija tukee nuorempaa osaajaa uran alkutaipaleella. Mentorointiohjelma on myös hyvä tapa auttaa uusia työntekijöitä pääsemään nopeasti sinuiksi uuden työpaikan, kollegoiden, asiakkaiden ja tehtävien...