Onnistuneet SAP-transformaatiot seuraavat usein samaa kaavaa, oli kyse sitten siirrosta toimittajalta toiselle tai päivittämisestä uuteen ympäristöön. Ferhat Kayalla on kokemusta useista SAP-transformaatioista ja hän jakaa vinkkinsä blogissa.

Pilviteknologiat avaavat uusia mahdollisuuksia ohjata resursseja infran ylläpidosta liiketoimintaa tukevien sovelluksien kehittämiseen. Matti Vesterinen kirjoittaa, millaisista elementeistä onnistunut pilvitransformaatio koostuu.

IT-ulkoistuksesta saadaan suurimmat hyödyt irti, kun yhteistyötä kehitetään suunnitelmallisesti koko sopimuskauden ajan.

Moderni toiminnanohjausjärjestelmä on yrityksen kilpailukyvyn kannalta kriittinen, sillä juuri se mahdollistaa prosessien kehittämisen, tehokkuuden ja muutosvalmiuden. Arin blogissa vinkkejä ERP:n hyödyntämiseen.

Uudistettu Rondo onnistuneesti ensimmäisten asiakkaiden käyttöön

Markus Ala
Markus Ala
2019-07-02

Helsingin kaupungin asunnot Oy:n eli Hekan 130 000 ostolaskua kulkee Rondon kautta. Tulevaisuudessa vieläpä automatisoituna! Lue asiakkaamme kokemuksia uudistetusta Rondosta.

Kiihdytyskaista tiedon valtatielle - tiekartta SAP S/4HANA -teknologiaan

CGI:n asiantuntija
CGI:n asiantuntija
2018-10-23

Isot teknologia-harppaukset ovat isojen riskien, mutta samalla myös uusien mahdollisuuksien tilaisuus – miten SAP S/4HANA nähdään teidän yrityksessänne?

UK teki UNAt – Alustatalous tulee soteen, myös Suomessa

Jaakko Aaltonen
Jaakko Aaltonen
2018-09-27

UNA-toteutuksen tulee olla paitsi nopea, laadukas ja kustannustehokas myös fiksusti skaalautuva. Iso-Britanniassa edelläkävijä-NHS:t päätyivät kehittämään sote-alustan yhdessä CGI:n kanssa, koska mikään toinen taho ei pystynyt tuottamaan vastaavaa kokonaisuutta

Hallinnon digitalisaatiossa tärkeintä on prosessien tehostaminen

Antti Perkkiö
Antti Perkkiö
2018-05-18

Valmiiksi tuotteistettujen mallien avulla on mahdollista luoda perusta parhaille käytännöille ja tunnistetuille prosesseille organisaatiossa, blogaa Antti Perkkiö.

Tyytyväinen ERP-käyttäjä on yrityksen valttikortti

CGI:n asiantuntija
CGI:n asiantuntija
2018-05-11

Toiminnanohjausjärjestelmä on yksi liiketoiminnan tärkeimmistä työkaluista. Tehokas työntekijä osaa käyttää tätä työkalua mutkattomasti ja parhaimmillaan jopa nauttii siitä. Tutkimukset osoittavat, että toiminnanohjausjärjestelmän käytettävyydellä ja käyttäjän käyttökokemuksella on suora yhteys työntekijöiden...