Ensisijaiset välilehdet

Moderni toiminnanohjausjärjestelmä on yrityksen kilpailukyvyn kannalta kriittinen, sillä juuri se mahdollistaa prosessien kehittämisen, tehokkuuden ja muutosvalmiuden. Arin blogissa vinkkejä ERP:n hyödyntämiseen.
Helsingin kaupungin asunnot Oy:n eli Hekan 130 000 ostolaskua kulkee Rondon kautta. Tulevaisuudessa vieläpä automatisoituna! Lue asiakkaamme kokemuksia uudistetusta Rondosta.
Isot teknologia-harppaukset ovat isojen riskien, mutta samalla myös uusien mahdollisuuksien tilaisuus – miten SAP S/4HANA nähdään teidän yrityksessänne?
UNA-toteutuksen tulee olla paitsi nopea, laadukas ja kustannustehokas myös fiksusti skaalautuva. Iso-Britanniassa edelläkävijä-NHS:t päätyivät kehittämään sote-alustan yhdessä CGI:n kanssa, koska mikään toinen taho ei pystynyt tuottamaan vastaavaa kokonaisuutta
Valmiiksi tuotteistettujen mallien avulla on mahdollista luoda perusta parhaille käytännöille ja tunnistetuille prosesseille organisaatiossa, blogaa Antti Perkkiö.

Tyytyväinen ERP-käyttäjä on yrityksen valttikortti

CGI:n asiantuntija CGI:n asiantuntija

2018-05-11 Toiminnanohjausjärjestelmä on yksi liiketoiminnan tärkeimmistä työkaluista. Tehokas työntekijä osaa käyttää tätä työkalua mutkattomasti ja parhaimmillaan jopa nauttii siitä. Tutkimukset osoittavat, että toiminnanohjausjärjestelmän käytettävyydellä ja käyttäjän käyttökokemuksella on suora yhteys työntekijöiden...

CIO: Palveluintegraatiot yleistyvät - Onko IT:si valmis ekosystemiaikaan?

Jaakko Aaltonen Jaakko Aaltonen

2018-05-11 Tulevaisuuden liiketoiminta perustuu yhä enemmän koko ekosysteemin laajuisiin digitaalisiin prosesseihin ja palveluihin. SIAM-malli auttaa saumattomien palveluintegraatioiden suunnittelussa ja hallinnassa, blogaa Jaakko Aaltonen.

Jäykillä liiketoimintaprosesseilla et menesty! Lähde rohkeasti kehittämään uutta

CGI:n asiantuntija CGI:n asiantuntija

2018-04-27 Digitaalinen muutos on todellisuutta kaikilla toimialoilla, ja muutoksen vauhti vain kiihtyy. Taustalla on halu reagoida markkinamuutoksiin ketterämmin sekä tuottaa asiakaslähtöisempiä palveluita. Tuotantoa ja toimitusketjun toimivuutta halutaan myös tehostaa digitaalisin ratkaisuin....

Dynamics 365 - Tulevaisuuden tarpeet järjestelmäuudistuksen draiverina - Osa 4: Palvelu teknologiapäätöksen pohjana

Teemu Vierimaa Teemu Vierimaa

2018-04-13 Etenkin silloin, kun digitaalista liiketoimintaratkaisua rakennetaan palvelemaan useita sidosryhmiä niin ulkoisiin kuin sisäisiinkin kanaviin, korostuu palveluiden suunnittelu aivan uudella tapaa. Puikoissa ei välttämättä olekaan ohjelmistosuunnittelija, vaan kehitystyötä tehdään suoraan liiketoiminnan...

Onko sinullakin toiminnanohjausangsti?

Toni Saarela Toni Saarela

2018-04-04 Millä tolalla yrityksenne toiminnanohjaus on? Oli niin tai näin, uskallan veikata, että yrityksissä puhutaan nyt toiminnanohjausjärjestelmien uudesta sukupolvesta, kuten SAP S/4HANAsta.