Tampereen ammattikorkeakoulun kyberturvallisuuden erikoistumiskoulutuksen ryhmä teki vuotuisen yritysvierailunsa tällä kertaa CGI:lle. Tavoitteena oli saada saada tietoa kyberturvallisuudesta liiketoimintana sekä oppia tuntemaan CGI:n toimintaa paremmin.

Kun kriisi puhkeaa, tärkeintä on saada oikea apu oikeaan paikkaan mahdollisimman nopeasti. Etukäteisvalmistautumisella on suuri merkitys, koska kriisit syntyvät usein odottamatta.

Sarita Lehtivuori on entinen terveydenhoitaja ja nykyinen sote-IT -kehittäjä, joka kärsi nuorena neulakammosta. Neulapelon voittaminen kannatti – nykyinen ura sai alkunsa kohtaamisesta pistosiedätysasiakkaan kanssa. Asiakas työskenteli CGI:llä ja vinkkasi, että...

Mitä yhteistä on e-urheilulla ja IT-alan rekrytoinnilla?

Eeva Norros
Eeva Norros
2020-02-26

Laura Kyntäjä työskentelee CGI:n rekrytoinnissa, mutta vapaa-ajallaan hän on aktiivinen toimija Suomen e-urheilu-yhteisössä, jossa hänet tunnetaan paremmin nimimerkillä ”Tappaja-Lapa”.

Olli Nieminen: Tiistaisin lääkäri, torstaisin sote-IT-kehittäjä

CGI:n asiantuntija
CGI:n asiantuntija
2020-01-30

Olli Nieminen työskentelee terveyskeskuslääkärinä. Hänen lääkärintyönsä ei ole kuitenkaan tyypillisimmästä päästä. Ollin kiinnostus ohjelmistokehitykseen poiki uran, jonka ansiosta hän nykyään kehittää CGI:llä asiantuntijalääkärinä järjestelmiä, joita itsekin haluaisi käyttää työssään.

Miten hyvä ERP-käyttöönotto syntyy? Asiakkaalta konsulteiksi siirtyneet Eija, Teemu ja Jussi kertovat

CGI:n asiantuntija
CGI:n asiantuntija
2020-01-30

Eija Ähkynen, Teemu Virtala ja Jussi Salo ovat toteuttaneet lukuisia Microsoftin toiminnanohjausjärjestelmien (ERP) käyttöönottoja oman organisaationsa sisällä. Hiljattain kaikki ovat loikanneet asiakkaan puolelta konsulteiksi CGI:lle. Miltä nyt tuntuu?

Kehittäjältä kehittäjälle: Infrastructure as Code – keskeinen väline modernin sovelluskehittäjän ja –arkkitehdin työkalupakkiin

Andreas Asuja
Andreas Asuja
2020-01-24

Miten olisi fiksuinta aloittaa Infrastructure as Cloud -opiskelu ja mistä saa lisätietoa? Andreas Asuja käy vaihtoehtoja läpi blogissa väline kerrallaan.

Antti: Toimialojen kirjo tuo Data Engineerin työhön mielekkyyttä

CGI:n asiantuntija
CGI:n asiantuntija
2019-11-28

Data Engineerinä työskentelevä Antti arvostaa arjessaan data-tiimin joustavia työskentelytapoja. Ne tukevat työmatkaa Salosta Turkuun sekä Antin muita vapaa-ajan rooleja, joita ovat muun muassa sählyisä, -valmentaja ja -tuomari.