Hands and heart sketch

OMNI360 mahdollistaa ihmisten välisen kohtaamisen ja yhteistyön siten, että suomalaiset saavat tarvettaan vastaavat palvelut järkevästi tuotettuna.

heart sketch

OMNI360 koostuu toiminnallisuuksista, joiden hyvä käytettävyys vapauttaa aikaa kohtaamiseen. Ne auttavat ja ohjaavat ammattilaisia asiakaskohtaamisissa ja tukevat asiakkaiden itseasiointia.

heart sketch

Modulaarinen teknologia turvaa OMNI360:n yhteensopivuuden mihin tahansa ympäristöön ja avaa tien nykyisten asiakas- ja potilastietojärjestelmien vaiheittaiseen uudistamiseen.

Tervetuloa tutustumaan OMNI360-ratkaisuun torstaina 15.10 klo 12.00 - 12.30!

Maksuttomassa snapshotissa on luvassa yleiskatsaus OMNI360-ratkaisuun sekä tutustuminen OMNI360 Vastaanoton työpöytään livedemon kautta. Snapshotin vetää asiantuntijalääkärimme Heikki Aatola.

Klo 12.00 - 12.15 OMNI360 - missä mennään?

Klo 12.15 - 12.30 OMNI360 Vastaanoton työpöytä, livedemo

Tämän jälkeen linjoille on mahdollista jäädä kysymään kysymyksiä ja keskustelemaan. 

 

 

 

OMNI360-palvelualusta koostuu joukosta helppokäyttöisiä sekä modulaarisia työkaluja sosiaali- ja terveyspalvelujen tuotantoon. Terveydenhuollossa merkittävä uudistus on jaettu potilaskertomus, joka mahdollista potilastietojen tarkastelun niin perusterveydenhuollon kuin erikoissairaanhoidon osalta. Sosiaalipalvelujen puolella ProConsona päivittyy vaiheittain uudistettuksi OMNI360 Sosiaalipalveluiksi, joka kattaa kaikki yleis- ja erityispalvelujen järjestämisen tarpeet vireilletulosta palvelutuotannon seurantaan ja arviointiin. .

 

Alla olemme nostaneet joitakin tuotteitamme.

 

Voit tutustua laajemmin OMNI360-tarjoamaan täältä.

 

 

OMNI360 Puheentunnistus

two women doctors looking at a pad

Nykyaikaisella puheentunnistuksella voidaan tuottaa tekstiä nopeasti ja helposti.

Puheentunnistus mahdollistaa organisaatioille tehokkaamman työnkulun, säästöjä ajassa ja rahassa sekä paremman työntekijä- ja asiakaskokemuksen. Palvelusta löytyvät sanastot niin erikoissairaanhoitoon, perusterveydenhuoltoon kuin sosiaalitoimelle, ja se pysyy ajan tasalla myös uusien sanastojen muodostuessa haastavaan suomen kieleen. 

Katso demo

OMNI360 Itseilmoittautuminen

woman looking at her phone

Itseilmoittautumisratkaisu tuo digitaalisuuden helpottamaaan asiakaspalvelua

Itseilmoittautuminen on digitaalinen asiakasvirran hallinnan järjestelmä sosiaali- ja terveydenhuollon käyttöön. Ratkaisun avulla tehostetaan ja automatisoidaan asiakkaan ilmoittautumista, tiedottamista ja kulun opastusta sekä ammattilaisen kutsuprosessia. Myös mobiilisti!

Lue lisää 

OMNI360 Tiedonjakopilvi

blue world

Tahdotko, että potilastietosi on järjestyksessä, ajan tasalla ja välittömästi tarvitsijoidensa saatavilla yli organisaatio- ja järjestelmärajojen?

Tiedon yhteiskäyttö on avainsana niin terveydenhuollon tehostamiseen kuin asiakastyytyväisyyden kasvattamiseen. Koska sinä ja asiakkaasi liikkuvat, myös tiedon pitää liikkua.

Lue lisää 

Data 360

Doctor examining a girl

Parempaa palvelua asiakastietoa jakamalla.

Data360 ratkaisumme tuo henkilötietojen jakamisen palvelutarjoajalta toiselle äärimmäisen helpoksi, mikä auttaa parantamaan asiakaskokemuksia ja luomaan asiakkaille uudenlaisia palveluja. Webinaarissa esittelemme sosiaali- ja terveydenhuollon käyttötapauksia ja kerromme miten innovaatio toimii.

Webinaaritallenne

Titania Optimointi

doctor smiling at the camera

Löydä parhaat työvuorot optimoinnin avulla

Olemme muutoksen äärellä. Toimintatavat ja prosessit on mietittävä uudelleen. Ota ensimmäinen askel kohti tulevaisuuden henkilöstöhallintoa ja tutustu optimointiin. Optimointi auttaa organisaatiotasi tehostamaan toimintaa ja löytämään parhaat mahdolliset työvuorot  työntekijöille.

Webinaaritallenne

Titania raportointi

doctor smiling at the camera

Raportointi auttaa sinua hahmottamaan organisaation työvuorosuunnittelun tilaa.

Saat nopean näkymän ja varmistuksen yksikkösi tuntikohtaiseen vahvuuteen sekä pystyt varmistamaan, että vuorossa on oikea määrä oikeanlaisia osaajia. Kuuntele Titania raportointi webinaari ja kuule lisää sen mahdollisuuksista

Webinaaritallenne

 

 

 

 

CGI Aromi

delicious soup

Hyödynnä ravinnon parantavat vaikutukset hoitotyössä

CGI auttaa terveydenhuollon organisaatioita parantamaan sairaalaruokailua. Lataa esitteemme, jossa kerromme kuinka CGI Aromi mahdollistaa sujuvan ruokahuollon sairaaloissa ja palvelutaloissa.

Lataa esite

Kotihoidon webinaari

woman holding a grand mother's hand

Webinaari 21.10 klo 9.00 -9.30

Kotihoidosta asiakaskeskeisempää digitaalisilla työkaluillaVäestörakenteemme vanhenee ja ikääntyneistä huolehtivien kotihoitajien työkuorma kasvaa. Webinaarissa pohdimme, miten digitaaliset työkalut tuovat ratkaisuja monimutkaistuvaan kotihoidon kenttään.

Ilmoittaudu mukaan

Titania Mukana

a person on a smartphone

Paranna työntekijäkokemusta mobiilityökalujen avulla.

Helppokäyttöiset mobiiliratkaisut tehostavat liiketoimintaa ja parantavat työntekijäkokemusta. Titania Mukana mahdollistaa yksinkertaisen tavan kirjata työtunteja ja työvuorotoiveita mobiilisti. Autamme siirtämään työsi sinne missä liikut.

Demo

 

Juha Sorri: Miten suoriutua sote-IT:stä tolkullisin kustannuksin ja pienin riskein?

Juha Sorrin mukaan suurten uudistusten menestys on kiinni ennen kaikkea siitä, palastellaanko kakku sopivankokoisiin siivuihin vai yritetäänkö se nielaista kokonaisena.

 

juha-sorri-image

 

Lue blogi 

 

 

 

Olli Nieminen: Tiistaisin lääkäri, torstaisin sote-IT-kehittäjä

Olli työskentelee terveyskeskuslääkärinä. Hänen lääkärintyönsä ei ole kuitenkaan tyypillisimmästä päästä. Nykään Olli kehittää CGI:llä asiantuntijalääkärinä järjestelmiä, joita itsekin haluaisi käyttää työssään. 

Olli Nieminen, CGI

 

Katso video

 

Niina Pehkonen: Muutosten matka sairaanhoitajasta terveydenhuollon IT-tuotepäälliköksi

Niina on taustaltaan sairaanhoitaja. Ura vei kuitenkin vaiheittain informaatioteknologian pariin ja Niina päätyi lopulta CGI:lle terveydenhuollon tuotepäälliköksi. 

woman in a cafeteria

 

Lue blogi 

 

 

Toni Suihko: Sote-digitalisaatiossa nousee kolme trendiä yli muiden

Toni Suihko, CGI:n sote-toimialan johtaja, avaa Client Global Insights -tutkimuksemme havaintoja yritysten digitransformaation tilasta ja trendeistä eri toimialoilla.

Toni Suihko, CGI

Katso video

 

Sarita Lehtivuori: Terveydenhoitajasta IT-tuotepäälliköksi

Sarita Lehtivuori on entinen terveydenhoitaja ja nykyinen sote-IT -kehittäjä. Tällä hetkellä Sarita toimii sovellusasiantuntijana, ohjelmistokehityksen kliinikkoasiantuntijana sekä kouluttaa asiakkaita ympäri Suomea.

woman in a cafeteria

Lue blogi

 

Tuomas Tuomaala: Tulkkina sosiaalityön ja sote-IT:n välillä

Tuomas työskentelee suurimman osan työviikostaan sosiaalityöntekijänä lastensuojelun ja lapsiperheiden palveluiden parissa. Yhden päivän hän kuitenkin käyttää CGI:llä kehittäen sosiaalipalveluiden ratkaisuita.

a man in an office

Lue blogi