Picture of Toni Saarela

Olen Toni Saarela ja vastaan CGI:n SAP-palvelujen tuotetarjooman kehittämisestä, ratkaisuista ja konsepteista. Pyrin seuraamaan SAP-markkinoita ja -tuotteiden kehitystä tarkalla silmällä valikoiden sieltä parhaat ratkaisut ja teknologiat asiakkaillemme.

SAP:n tuotekenttä on viimevuosina laajentunut ennennäkemättömän paljon ja tällaisena aikana onkin erityisen tärkeää löytää tuotetarjooman jyvät akanoista sekä tarkastella tarjolla olevia ratkaisuja juuri asiakkaidemme liiketoiminnan näkökulmasta.

Minulla on 12 vuoden kokemus SAP-konsultoinnissa lähinnä logistiikan ja SAP teknologian osa-alueelta. Olen pyrkinyt aina pitämään tekniikan lähellä, sillä mielestäni tekniikan ja liiketoiminnan sopivalla sekoituksella voidaan saavuttaa parhaat ja kustannustehokkaimmat ratkaisut. Viime aikojen kuumimmat trendit S/4HANA ja Fiori ovat olleet jo alusta lähtien intohimoni kohteita, sillä ne tarjoavat asiakkaillemme jotain sellaista, mitä SAP:n parissa ei ole ennen nähty.

Pääasiallinen tavoitteeni on auttaa asiakkaitamme lähestymään uutta teknologiaa ja maksimoimaan sen tuomat hyödyt liiketoiminnassa.

Keskustelen näistä asioista kanssanne erittäin mielelläni!