Primary tabs

Tiina Heiskanen

Vastaan asiakkuuksista ja erilaisista kehityshankkeista CGI:n eläkevakuutustiimissä. Olen ollut CGI:llä vuodesta 2011 alkaen; tieni on kulkenut markkinoinnin ja viestinnän kautta nykyisiin tehtäviini. Eläkevakuuttamisen lisäksi tutuiksi toimialoiksi ovat tulleet mm. julkishallinto ja henkivakuuttaminen. Tällä hetkellä minua kiinnostavat erityisesti ekosysteemit ja niihin liittyvät dataverkostot, prosessien tehostaminen sekä analytiikan ja koneoppimisen mahdollisuudet. Mikäli jaamme yhteisiä kiinnostuksenkohteita, ole yhteydessä!

Kirjoittajalta

Siilojen purkutalkoot työkyvyn tueksi

26.08.2020 Tasa-arvoisten työmarkkinoiden Suomi, jossa kaikki voivat tehdä työtä omien voimavarojensa mukaan. Pelkkää utopiaa vai voisiko se olla lähempänä todellisuutta jo tällä vuosikymmenellä? Yksi askel kohti tavoitetta on eri järjestelmien välisten siilojen madaltaminen, jotta voitaisiin entistä paremmin ...

Työeläkevakuuttaminen

Enemmän ennakoivaa huolenpitoa, vähemmän työkyvyttömyyden hoitoa

21.04.2020 Milloin viimeksi ajattelit, että työkuorma ja haasteet ovat juuri sopivia Sinun elämäntilanteeseesi nähden? Tätä kuulee aika harvoin, mutta siihen olisi hyvä pyrkiä. Minkä tulisi muuttua, jotta mahdollisimman moni voisi ylpeänä kertoa kahvitauolla hyvästä työn ja vapaa-ajan tasapainostaan?

Digitaalinen HR ja työntekijäkokemus