Primary tabs

Saana Koskinen

Olen Saana Koskinen ja olen toiminut CGI:llä Aromi-asiantuntijana vuodesta 2013. Työssäni koulutan Aromia ammattikeittiöiden henkilökunnalle ja tuen asiakkaitamme järjestelmän käytössä. Partiolainen olen ollut vuodesta 1996 ja partiossa vietän noin 15 viikonloppua vuodessa. Tällä hetkellä toimin Toijalan Eräveikkojen lippukunnanjohtajana ja Roihulla minut löytää tällä kertaa keittiön sijasta leirin toimistolta.

Kirjoittajalta

Restonomin viisi vinkkiä toiminnanohjaukseen

12.11.2018 ERP, sähköinen asiointi, integraatiot, prides ja xml… Aloittaessani CGI-urani viitisen vuotta sitten kuuntelin tuoreena restonomina IT-alan lyhenteitä ja terminologiaa, joka tuntui hyvin kaukaiselta. Alkuun mietin, opinko näitä merkityksiä koskaan, mistä ihmeestä milloinkin on kysymys ja kuka oikein ...

Toiminnanohjaus

Ruoka on liian hyvää hukattavaksi – Hävikille loppu tehokkaalla toiminnanohjauksella

28.06.2018 On arvioitu, että kaikkiaan  maailman ruoasta 25-30 % päätyy roskiin. Osa ruoasta jää maahan, osa matkalle, osa myymättä kauppaan tai ravintolaan. Kuusi prosenttia ostetusta ruoasta päätyy syömäkelpoisena roskiin,  samoin joka kymmenen vihannes tai hedelmä.

Aromi

Ruokapalveluiden logistiikan tulevaisuus – Miten lounas saapuu luoksesi huomenna?

06.06.2017 Suomalaiset ruokapalvelutoimittajat tuottavat vuodessa noin 800 miljoonaa annosta ruokaa kouluihin, päiväkoteihin, vanhuksille ja potilaille. Keskuskeittiöt kasvavat ja toimintaa keskitetään suuriin tuotantolaitoksiin. Näin saadaan laskettua ruuan valmistuksen kustannuksia, mutta ruokapalveluiden ...

Aromi